Cultural

Rona Hartner are o relație specială cu fiica ei. Ce spune artista despre suferințele din dragoste

Publicat: 02 feb. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Rona Hartner are o relație specială cu fiica ei. Ce spune artista despre suferințele din dragoste
Rona Hartner a avut parte de multe momente grele în viața privată, dar se declară o femeie împlinită alături de fiica sa, Rita.

Rona Hartner are o relație specială cu fiica ei. Celebra actriță și cântăreață a avut parte de multe provocări pe plan personal, dar a demonstrat tuturor că este o femeie puternică. Rona Hartner a trecut prin două căsnicii eșuate și a rămas marcată de divorțurile dureroase. Vedeta se bucură în prezent de aprecierea publicului și face furori de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene. Dincolo de celebritate, Rona Hartner ascunde o poveste de viață impresionantă. Iată ce spune artista despre suferințele din dragoste.

Rona Hartner are o relație specială cu fiica ei

Rona Hartner este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Vedeta face furori la noi în țară, dar și peste hotare și cucerește publicul cu energia sa debordantă. La vârsta de 49 de ani, vedeta are o carieră de succes și se bucură din plin de celebritate. Rona Hartner este extrem de discretă când vine vorba de planul personal. Artista a încercat mereu să fie departe de scandalurile din lumea mondenă și a evitat să vorbească despre marile sale suferințe. Cu toate acestea, vedeta a vorbit recent despre relația pe care o are cu fiica sa, Rita. Rona Hartner locuiește de mulți ani în Franța cu Rita și a rămas în relații bune cu tatăl fiicei sale. Actrița a mărturisit că fata ei îi calcă pe urme și i-a moștenit talentul artistic.

,,Este cu tatăl ei în sudul Franței, este la școală acolo, are prietenii acolo, a venit și mama, stă cu ea. Deci e și tatăl ei și mama și soția tatălui ei, e anturată, familia e cu ea practic, familia recompusă, dar suntem toți alături de ea. Viața ei e acolo, așa că nu o scot din mediul ei.

Este basistă de chitară electrică, își face propria trupă anul acesta. Acum deocamdată a luat lecții și își depășește niște frici, pe care le aveam și eu la vârsta ei. Ea se analizează mult mai mult. La 18 ani poate să apară pe media online, înainte nu. Nu știu dacă se va putea împăca într-o zi cu imaginea de astăzi, dacă o las să iasă acum, acum trebuie să încerce, trebuie să greșească, acum trebuie să nu o vadă nimeni și când iese să rupă.”, a precizat artista.

În prezent, Rona Hartner se dedică profesiei sale și cucerește publicul de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Vedeta se înțelege de minune cu fiica sa de care este tare mândră. Deși a avut parte de multă suferință pe plan amoros, Rona Hartner a demonstrat tuturor că este o femeie puternică și se bucură din plin de viață. O altă vedetă care a trecut printr-un mariaj eșuat este Dana Războiu. Celebra prezentatoare și jurnalistă a rămas în relații tensionate cu fostul soț.

Ce spune vedeta despre căsniciile eșuate

Rona Hartner a ajuns la divorț de două ori și a rămas marcată de suferințele din dragoste. Vedeta este singură în prezent, însă se declară o femeie împlinită. Celebra actriță și cântăreață este încrezătoare că își va găsi jumătatea și nu ar ezita să se căsătorească din nou.

„Îmi doresc să am o relație, la un moment dat. Niciodată nu m-am gândit la o relație altfel decât prin prisma căsătoriei. Cred în continuare în căsătorie! Așa cum am divorțat de două ori, aș mai divorța și de 1.000 de ori dacă e nevoie. Sunt lucruri în viață pe care nu le pot accepta. Dacă există bunăvoință, cred că orice cuplu se poate înțelege bine. Dacă este rea voință, eu sunt prima care plec. (…)

Nu e grav să fii singur în viață, imediat fac 50 de ani și sunt singură. Știu că fericirea nu depinde de un bărbat sau de altceva, fericirea este capacitatea de a avansa. Asta înseamnă să fii fericit.”, a declarat actrița.

Rona Hartner a avut parte de multe momente grele în viața privată, dar se declară o femeie împlinită pe plan personal alături de fiica sa, Rita. Actrița are o carieră de succes și se bucură din plin de aprecierea publicului autohton.

Adauga un comentariu