Cancan

Roxana Nemeș, o biografie de succes. Pe ce se axează în prezent artista?

Publicat: 28 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Roxana Nemeș o biografie de succes. Pe ce se axează în prezent artista
Roxana Nemeș are o biografie demnă de un artist, aceasta începând să cânte de la o vârstă fragedă

Roxana Nemeș are o biografie impresionantă, aceasta având numeroase melodii de succes. Cântăreața s-a lansat la vârsta fragedă de 4 ani în industria muzicală. Pe lângă cariera artistică, vedeta a avut și alte job-uri precum PR sau hostess. Pe plan personal, aceasta a declarat că își dorește un copil alături de soțul său.

Cântăreața și-a sărbătorit de curând ziua într-un peisaj de poveste alături de soțul său Călin Hagima. Artista visa de mult timp să ajungă în Italia de ziua ei, însă nu a reușit până anul acesta. 

Roxana Nemeș, o biografie demnă de un artist

De la o vârstă fragedă, vedeta a fost pasionată de muzică. Aceasta are 33 ani și este un artist complet. Artista este născută pe 16 aprilie, 1989 și este din Județul Mureș. Dacă vă întrebați ce zodie este cântăreața, aceasta este Berbec. Frumoasa blondină a terminat cursurile Colegiului Național Economic „Transilvania”, specializarea Turism, apoi a absolvit Colegiul Național „Alexandru Papiu Ilarian” Târgu Mureș, profilul Istorie, Științe Sociale. Cursurile de licență le-a urmat la Facultatea de Jurnalism. Aceasta a început să cânte încă de la frageda vârstă de 4 ani, în fața a 2000 de persoane. Părinții săi au fost cei ce i-au descoperit talentul artistic. Ulterior, vedeta a urmat cursuri de balet timp de 8 ani de zile, apoi la 15 ani s-a întors la prima sa pasiune, muzica. Un alt artist ce și-a urmat visul de mic este și Ducu Ion ce a crescut pe platourile de filmare.

La 17 ani, cântăreața a jucat în clipul piesei „Lucruri Simple”. În 2010, Roxana a avut un succes răsunător, a reușit să semneze cu o casă de producție din Franța. Cele mai cunoscute piese ale artistei sunt: „Rămâi”, „Goi”, „Mă dezbrac de Secrete”, „Drog letal”, „Până la Stele”, „Bine cu tine”, „Doare frumos”, „Contigo”. După ce a participat la competiția „Survivor România”, Roxana a lansat piesa „Nu te las”. Single-ul a fost în colaborare cu Whats’Up și a adus o imagine fresh a artistei. Ultima piesă a Roxanei este „Tzuki Tzuki” și a fost lansată acum patru săptămâni. Cu toate că pasiunea Roxanei Nemeș a fost mereu muzica, aceasta a avut și alte job-uri. Artista a lucrat ca hostess, PR la Bamboo, dar a colaborat și cu agenții de modelling din București. După competiția „Survivor”, cântăreața participat și la emisiunea „Splash!Vedete la apă”. În ceea ce privește viața personală a artistei, Roxana este căsătorită cu Călin Hagima. 

Ce planuri de viitor are vedeta?

De curând, Roxana a declarat că în momentul actual se axează mai mult pe familie. Aceasta își dorește un copil și a mărturisit că lucrează la acest aspect. Cu ocazia zilei sale de naștere, cântăreața a menționat că nu își mai dorește lucruri materiale. Dorința pe care și-a pus-o Roxana a fost să rămână însărcinată.

„Îmi doresc un bebe și lucrez în sensul ăsta. Nu contează ce o să fie, dar să vină și să fie sănătos. Frumos ştiu că o să fie, să fie sănătos și deștept. Mă văd mama de băiat și toață lumea îmi spune asta. Dar și dacă o să fie fată, o să fie ca mine”, a declarat Roxana Nemeș.

Cu puțin timp în urmă, cântăreața spunea că și-ar dori ca în dimineața zilei sale de naștere să se afle în Positano și să bea o Mimosa sau un Prosecco alături de o priveliște deosebită. Până la urmă acest lucru s-a și întâmplat, soțul său îndeplinindu-i dorința. O altă vedetă ce este mereu răsfățată de către soțul său este și Mădălina Pamfile.

Roxana Nemeș are o biografie demnă de un artist, aceasta începând să cânte de la o vârstă fragedă. Cântăreața are o carieră impresionantă în muzică, vedeta fiind împlinită atât pe plan profesional cât și personal. 

Adauga un comentariu