Cancan

Roxana Niculae face furori pe rețelele de socializare. Ce spune frumoasa asistentă tv despre presupusa idilă cu Liviu Vârciu

Publicat: 08 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Roxana Niculae face furori pe rețelele de socializare. Ce spune frumoasa asistentă tv despre presupusa idilă cu Liviu Vârciu
Roxana Niculae face furori în mediul online cu fotografii în ipostaze provocatoare.

Cu o siluetă de invidiat, Roxana Niculae face furori pe rețelele de socializare. Focoasa vedetă este o apariție răvășitoare în showbiz-ul autohton, fiind una dintre cele mai râvnite femei din lumea mondenă. Aceasta arată spectaculos și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare în public. Extrem de discretă, Roxana Niculae a vorbit de puține ori despre bărbatul care i-a cucerit inima, dar și despre trecutul amoros. Iată ce spune frumoasa asistentă tv despre presupusa idilă cu Liviu Vârciu.

Roxana Niculae face furori pe rețelele de socializare în ipostaze sexy

Una dintre cele mai frumoase asistente tv, Roxana Niculae, atrage privirile tuturor în mediul online cu fotografii în ținute provocatoare. Focoasa vedetă se mândrește cu o siluetă perfectă și nu ezită să își etaleze corpul fără cusur ori de câte ori are ocazia.

Roxana Niculae s-a remarcat încă de la primele apariții în lumea mondenă, iar postul de asistentă tv la Antena Stars i-a adus și mai multă celebritate. Aceasta este o apariție răvășitoare în showbiz-ul autohton și pune pe jar inimile bărbaților de fiecare dată când apare la evenimentele mondene.

În pofida zvonurilor apărute în presă că ar fi avut o idilă cu Liviu Vârciu, Roxana Niculae a încercat mereu să fie departe de scandaluri. Extrem de discretă când vine vorba de viața ei privată, frumoasa asistentă tv a vorbit de puține ori despre bărbatul care i-a cucerit inima.

Pe rețelele de socializare, Roxana Niculae își surprinde fanii cu fotografii inedite în ipostaze sexy și ținute incendiare.

O altă vedetă care se afișează în ipostaze provocatoare pe rețelele de socializare este Roxana Vașniuc. Focoasa prezentatoare tv face furori de fiecare dată când apare în public, precum Raluca Dumitru, care pune pe jar inimile bărbaților cu fotografii nud și ținute extrem de sexy.

Și frumoasa cântăreață Delia Matache provoacă controverse pe rețelele de socializare cu aparițiile ei îndrăznețe. O altă vedetă din showbiz-ul autohton care s-a afișat nud în repetate rânduri este Bianca Drăgușanu. Aceasta și-a surprins recent admiratorii cu fotografii în care apare goală, stârnind discuții aprinse printre internauți.

Ce spune celebra asistentă tv despre scandalul în care a fost implicată

Roxana Niculae este extrem de discretă când vine vorba de viața ei privată. Focoasa asistentă tv de la Antena Stars a încercat să își țină planul personal departe de ochii curioșilor, fapt care a atras atenția admiratorilor.

Vedeta a fost nu de puține ori protagonista unor scandaluri în presa mondenă. În urmă cu ceva timp, au apărut zvonuri că focoasa asistentă ar fi avut o relație cu Liviu Vârciu. La vremea respectivă, cei doi au fost extrem de deranjați de presupuneri și au negat cu vehemență că ar avea o relație.

Mai mult, Roxana Niculae a fost revoltată de acele zvonuri deoarece la vremea respectivă trăia o frumoasă poveste de dragoste alături de actorul Silviu Mircescu.

„Nu am nicio legătură cu motivul despărţirii lui Liviu Vârciu de Anda. Nu am fost niciodată amanta lui, aşa cum s-a scris şi nu am avut nicio legătură cu el. Nu înţeleg de ce presa mă leagă de el.

Am mai declarat că suntem amici, ne ştim de mult şi doar atât. Am o relaţie frumoasă cu Silviu, ne înţelegem foarte bine, aşa că nu are rost ca presa să mă mai asocieze cu Liviu Vârciu pentru a mai crea un nou scandal.”, a declarat Roxana Niculae la vremea izbucnirii scandalului.

Dincolo de controversele în care a fost implicată, frumoasa asistentă tv este extrem de apreciată de public, fiind una dintre aparițiile răvășitoare de pe marile ecrane. Aceasta a fost mereu în atenția publicului, având în vedere poveștile de dragoste tumultuoase.

Roxana Niculae face furori în mediul online cu fotografii în ipostaze provocatoare. Frumoasa asistentă tv se mândrește cu formele ei perfecte și nu ezită să își surprindă admiratorii cu ținute sexy și apariții incendiare.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Adauga un comentariu