Celebritati

Roxana Vancea – sfatuita sa slabeasca pentru a-si mentine jobul

Publicat: 10 mai 2013
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Roxana Vancea - sfatuita sa slabeasca pentru a-si mentine jobul
6

In varsta de 24 ani, Roxana Vancea, tanara prezentatoare meteo de la Antena 3, are de indurat deja lupta cu kilogramele. La 1.61 inaltime, ea are 10 kilograme peste greutatea ideala, iar sefii i-au sugerat sa slabeasca daca doreste sa-si pastreze postul primit.

Bruneta tine o dieta drastica, face sport in fiecare zi, mananca doar fructe si legume timp de o saptamana, a doua saptamana lactate si in a treia peste sau pui facut la gratar cu salate verzi. Totul pentru dragostea de televiziune. Roxana nu mai consuma cafele sau sucuri acidulate, bea doar apa plata si ceaiuri indulcite.

Bruneta a avut probleme cu greutatea si la Neata cu Razvan si Dani, in ultimele luni ‘colaceii‘ de pe burta devenind din ce in ce mai vizibili, iar gusa ei devenise subiect de glume. Ca sa dea mai repede jos kilogramele in plus, bruneta nu rateaza nicio zi fara a merge la sauna, iar din iunie are de gand sa se apuce de scuba diving.

Antena 1 cauta prezentatori matinali

Antena1 cauta prezentatori matinali pentru sezonul estival. Dani si Razvan pleaca in vacanta doua luni si ca-n fiecare an, locurile lor sunt ocupate fie de actori, co prezentatori sau artisti. La casting au participat pana acum Roxana Vancea, „Mama Natura” Roxana Ionescu, dar si Pepe. Criteriile de departajare stau in prezenta actoriceasca, spiritul de gluma, dar si aspectul placut.

Adauga un comentariu