Cancan

Ruby este răsfățată de iubit. Ce spune celebra cântăreață despre bărbatul care i-a cucerit inima

Publicat: 10 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ruby este răsfățată de iubit. Ce spune celebra cântăreață despre bărbatul care i-a cucerit inima
Ruby are doar cuvinte de laudă pentru iubitul ei și se declară o femeie împlinită.

Ruby este răsfățată de iubit și se declară o femeie fericită. Artista are o carieră de succes în muzică și trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 10 ani alături de Robert Grigoriță. Deși sunt de nedespărțit și se iubesc extrem de mult, vedeta nu își dorește să facă marele pas și să îmbrace rochia de mireasă. Ruby a oferit recent câteva detalii surprinzătoare din viața de cuplu. Iată ce spune celebra cântăreață despre bărbatul care i-a cucerit inima.

Ruby este răsfățată de iubit

Celebra cântăreață Ruby se bucură din plin de celebritate, iar pe plan amoros radiază de fericire alături de iubitul ei, Robert Grigoriță. Cei doi formează un cuplu de 10 ani și au planuri mărețe de viitor. Artista are doar cuvinte de laudă pentru bărbatul care i-a cucerit inima și o răsfață mereu.

Deși radiază de fericire împreună și sunt ca o familie, cei doi nu doresc deocamdată să se căsătorească. Cântăreața a dezvăluit motivul pentru care nu vrea să îmbrace rochia de mireasă.

,,Pe plan personal sunt foarte bine, am o relație de 10 ani cu iubitul meu și suntem foarte bine așa. De ce să ne legăm la cap fără să ne doară? Nu prea discutăm despre asta (despre căsătorie), suntem amândoi copii. Avem câini, pisici de crescut. Nu mă gândesc la căsătorie, sunt încă un copil. M-ar face să mă transform într-o doamnă, iar până la titlul ăsta mai e mult.”, a declarat artista.

La vârsta de 33 de ani, Ruby are o carieră de succes și face furori de fiecare dată când apare pe scenă. Vedeta se află într-o formă fizică de invidiat și este mereu la înălțime. Aceasta își surprinde fanii de pe rețelele de socializare cu fotografii în ipostaze sexy, iar aprecierile internauților nu întârzie să apară.

Ce spune artista despre viața de cuplu

Ruby se declară o femeie împlinită pe plan profesional și personal. Vedeta are doar cuvinte de laudă pentru iubitul ei, însă recunoaște că mai apar și conflicte între cei doi. Aceasta a oferit recent câteva detalii inedite despre relația pe care o are cu Robert Grigoriță.

„Nu renunț niciodată la mine! Mă respect extraordinar de mult și am foarte mare grijă de mine! Nu-mi place să aparțin, nu-mi place să fiu condusă! Sunt independentă, sunt muncitoare și sunt foarte principială. N-ar putea să mă întrețină vreodată nimeni pe mine. (…) Nu avem planuri de nuntă! Nu avem planuri de copii acum pentru că atât eu cât și el suntem focusați pe carieră și cam atât, în momentul de față. Mi-am făcut o traiectorie în viață și momentan cariera primează.”, a precizat frumoasa cântăreață.

Deși mai apar discuții aprinse în cuplu, Ruby și iubitul ei reușesc de fiecare dată să treacă peste momentele tensionate cu mult umor. Artista a dezvăluit care sunt secretele relației lor longevive.

,,Cred că fiecare trebuie să accepte nebunia celuilalt, să știi să faci împăcarea dulce și să vă bucurați de viață împreună. Sare și piper.”, a precizat aceasta.

Ruby are doar cuvinte de laudă pentru iubitul ei și se declară o femeie împlinită. Cei doi formează un cuplu de 10 ani și au planuri mărețe de viitor. Cântăreața se bucură din plin de celebritate și de aprecierea publicului autohton.

Adauga un comentariu