Cancan

Ruby, o artistă la înălțime. Cine a ajutat-o pe frumoasa vedetă să ajungă o cântăreață de succes

Publicat: 31 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ruby o artistă la înălțime. Cine a ajutat-o pe frumoasa vedetă să ajungă o cântăreață de succes
Ruby este o artistă îndrăgită de public și face furori de fiecare dată când apare pe scenă sau la evenimentele mondene.

Una dintre cele mai provocatoare apariții în showbiz-ul autohton, Ruby, este o artistă la înălțime. Focoasa brunetă are o carieră impresionantă în muzică și este apreciată de public. Mai mult, artista face furori și în mediul online, iar fotografiile sale incendiare au un număr impresionant de urmăritori. Multă lume se întreabă cine a ajutat-o pe frumoasa vedetă să ajungă o cântăreață de succes.

Ruby, o vedetă la înălțime

Frumoasa cântăreață Ruby este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România. Aceasta atrage privirile tuturor și cucerește publicului de fiecare dată când apare pe scenă cu piesele sale și energia debordantă. Ruby are o poveste de viață impresionantă și a mărturisit în repetate rânduri că a fost nevoită să facă multe sacrificii pentru a ajunge faimoasă.

În pofida momentelor grele din plan personal, Ruby se declară fericită și împlinită la vârsta de 33 de ani. Recent, cântăreața și-a surprins fanii cu o nouă piesă, care, după spusele acesteia, o caracterizează perfect.

Ruby a dezvăluit cum a luat naștere noua melodie, ,,Pericol public”, piesă care a cucerit imediat și s-a dovedit a fi pe placul publicului.

,,Sunt pericol public de mică. Mereu când am ieșit eu în stradă, lucrurile au început să se întâmple și cam la fel se întâmplă și acum. În momentul în care ies se întâmplă. Am ales numele ăsta pentru că mă reprezintă. Iubesc să fac lucrurile așa mai în afara tiparului și cred că mi-a ieșit la fel și piesa asta, clipul, tot materialul este periculos de fierbinte, periculos de bun, e bombă.”, a declarat cântăreața.

Dincolo de succesul în carieră, Ruby face furori și pe rețelele de socializare. Artista încinge imaginația bărbaților cu fotografii în ipostaze provocatoare și nu ezită să își etaleze formele perfecte ori de câte ori are ocazia.

Printre vedetele care pozează provocator în mediul online se află și Delia Matache. Îndrăgita cântăreață își surprinde fanii cu ținutele îndrăznețe și extravagante, iar Andreea Antonescu face furori cu fotografiile în care apare goală, spre încântarea publicului masculin.

Cine este persoana care a ajutat-o pe vedetă să ajungă faimoasă

Ruby este o artistă de succes și se bucură din plin de aprecierea publicului și a colegilor de breaslă. Focoasa brunetă are parte de realizări deosebite pe plan profesional, iar în viața privată se declară împlinită.

Cu toate că a avut o copilărie grea, Ruby a vorbit în repetate rânduri despre cea care a ajutat-o mereu de la o vârstă fragedă și i-a fost sprijin necondiționat. Cântăreața a dezvăluit că bunica ei i-a fost cel mai mare ajutor și că de la ea a primit multe lecții de viață.

,,Mamaia Gherghina și-a dedicat viața și a pus multă dragoste în mine, a știut să fie și mamă, și tată. Am știut de frică, de respect, de dragoste din partea familiei. Nu am resimțit niciun moment acest lucru ca o traumă, părinții au vrut să mă ia cu ei în Italia, dar mamaie a zis că Dumnezeu m-a trimis pe mine pentru ea ca un cadou, nu m-a lăsat!

A fost o fire posesivă, cred că-i calc pe urme. Am învățat de la mamaie să fiu și bărbat, și femeie, sunt un caracter dominant. Ea a vrut mereu să fiu capul familiei. Am învățat să fiu loială și să trag cu casa!”, a mărturisit aceasta.

Ruby este o artistă îndrăgită de public și face furori de fiecare dată când apare pe scenă sau la evenimentele mondene. Frumoasa cântăreață arată spectaculos și atrage privirile tuturor cu formele fără cusur și ținutele incendiare. Vedeta are succes pe plan artistic, iar în viața privată se declară fericită și împlinită.

Adauga un comentariu