Stiri si curiozitati

Rugăciune de Adormirea Maicii Domnului. Rostește-o pentru a avea parte de liniște sufletească și ajutor divin

Publicat: 15 aug. 2022
rugaciune de Adormirea Maicii Domnului
Rugăciunea de Adormirea Maicii Domnului are o putere deosebită și este făcătoare de minuni pentru cel care o rostește cu multă credință și smerenie.

Pentru a avea parte de binecuvântarea divină și de spor în toate, putem rosti cea mai puternică rugăciune de Adormirea Maicii Domnului. Această rugă tămăduitoare este făcătoare de minuni pentru cel care se roagă cu multă credință și smerenie. Rostește-o pentru a avea parte de liniște sufletească și ajutor divin.

Cea mai puternică rugăciune de Adormirea Maicii Domnului

Rugăciunea de Adormirea Maicii Domnului se rostește pentru iertarea păcatelor, îndepărtarea relelor și liniște sufletească. Această rugăciune vindecătoare are o putere deosebită și este de grabnic ajutor nu doar la ceas de sărbătoare, ci ori de câte ori suntem copleșiți de gânduri rele și împovărați de griji și suferințe trupești sau sufletești.

„Preasfântă Stăpână, de Dumnezeu Născătoare, depărtează de la noi, păcătoşii şi nevrednicii robii tăi, trândăvirea, uitarea, nerecunoştinţa, lenevirea şi toate gândurile cele rele şi viclene, urâte şi defăimătoare. Alungă-le de la inimile noastre cele ticăloase şi de la sufletele noastre cele întinate şi de la mintea noastră cea întunecată.

Stinge văpaia patimilor noastre şi ne ajută, că neputincioşi suntem. Fereşte-ne de aducerile aminte, de deprinderile cele viclene şi de toate faptele cele rele, din noapte şi din zi, şi ne izbăveşte de ele. Că preabinecuvântat şi preamărit este numele tău cel sfânt, în cer şi pe pământ, în vecii vecilor. Amin.”

Pe lângă această rugăciune făcătoare de minuni, putem citi un acatist de mulțumire către Maica Domnului. Acesta se rostește zilnic pentru a avea parte de liniște sufletească, spor în toate și armonie în familie. Pentru sănătatea celor dragi și îndepărtarea relelor putem rosti cât mai des cu putință și psalmi pentru liniștea în familie.

Ce rugăciuni să rostești pentru a avea parte de protecția divină

Rostirea unei rugăciuni tămăduitoare la vreme de necaz și suferință este de mare ajutor pentru cel copleșit de deznădejde și împovărat de griji. Pentru a avea parte de ajutorul tuturor forțelor cerești și de binecuvântarea divină în cele mai grele momente, putem rosti o rugăciune vindecătoare către Maica Domnului.

,,O, Preacurată Maică a Domnului, a puterilor de sus, împărăteasa cerului și a pământului, atotputernică apărătoare și tărie a noastră, primește această cântare de laudă și de mulțumire de la noi, nevrednicii robii tăi. Înalță rugăciunile noastre la tronul lui Dumnezeu și Fiul tău, ca să fie milostiv nedreptăților noastre. Să adauge harul Său tuturor celor ce cinstesc preacinstit numele tău și cu credință și cu dragoste se închină făcătoarei de minuni icoanei tale. Că nu suntem vrednici să fim miluiți de Dânsul și pentru aceasta năzuim la tine, că ești acoperitoarea noastră și grabnică ajutătoare.

Auzi-ne pe noi, cei ce ne rugăm ție; ocrotește-ne pe noi cu atotputernicul tău Acoperământ și cere de la Dumnezeu Fiul tău să dea păstoriților noștri sfințenie, ca să privegheze și să ocârmuiască sufletele noastre; ocârmuitorilor de orașe, înțelepciune și putere; judecătorilor, dreptate și necăutare la față; învățătorilor, minte și smerită înțelepciune; asupriților, răbdare; asupritorilor, frică de Dumnezeu; celor mâhniți, răbdare și bucurie duhovnicească; neînfrânaților, înfrânare; și nouă, tuturor, duhul înțelepciunii și al cucerniciei, duhul milostivirii și al blândeții, duhul curăției și al dreptății. Așa, Doamnă preasfântă, milostivește-te asupra noastră și asupra neputinciosului tău popor.”

Rugăciunea de Adormirea Maicii Domnului are o putere deosebită și este făcătoare de minuni pentru cel care o rostește cu multă credință și smerenie. Această rugă îl ajută pe credinciosul aflat la nevoie să treacă mai ușor peste suferințe și să aibă parte de ajutorul tuturor forțelor cerești.
Adauga un comentariu