Stiri si curiozitati

Rugăciune de Înălțarea Domnului, vindecătoare și făcătoare de minuni. Cum se rostește pentru a avea parte de ajutor divin

Publicat: 25 mai 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Rugăciune de Înălțarea Domnului vindecătoare și făcătoare de minuni. Cum se rostește pentru a avea parte de ajutor divin
Rugăciunea rostită de Înălțarea Domnului este înzestrată cu o putere tămăduitoare deosebită și este de grabnic ajutor la vreme de necaz și întristare.

Mulți credincioși rostesc o rugăciune de Înălțarea Domnului, vindecătoare și făcătoare de minuni. Aceasta are o putere deosebită și îl ajută pe cel greu încercat de probleme să își păstreze credința statornică. Iată cum se rostește pentru a avea parte de ajutor divin.

Rugăciune de Înălțarea Domnului, vindecătoare și făcătoare de minuni

Înălțarea Domnului este una dintre cele mai importante sărbători, iar credincioșii rostesc în această zi o rugă puternică pentru sănătate, liniște sufletească și spor în toate. Pentru a fi feriți de rele, necazuri, ispite și pentru a fi iertați de păcate este bine să spunem cea mai puternică rugăciune de Înălțarea Domnului.

„Stăpâne Doamne Iisuse Hristoase, Cel Ce, pogorându-Te din cer la cele de pe pământ ca om, ai înălţat, ca un Dumnezeu milostiv, firea noastră cea căzută, Cel Care apoi ai străbătut tăria cerului şi ne-ai unit pe noi cu Tatăl, la Tine cădem cu smerenie şi ne rugăm, Mântuitorule: trimite peste noi toţi Duhul Tău cel dătător de har, de lumină, de iubire şi de pace lăuntrică!

Goneşte de la noi, ticăloșii, gândurile rele care ne tulbură, căci știi, Cunoscătorule de inimi, cât de mare este războiul lăuntric la care suntem supuşi. Vindecă rănile noastre sufletești şi luminează ochii cugetelor noastre!

Tu știi că însetează de Tine inimile noastre ca un pământ uscat! Aşadar, trimite harul Tău, Doamne, ca să ne sature foamea şi să ne adape setea, căci pe Tine Te dorim şi de Tine însetăm, Lumina Adevărului, Dătătorul mântuirii. Ajută-ne, Doamne, să ne trezim din somnul greu al păcatului şi să ne înălțăm cugetele şi simțirile noastre la cer, pentru a ne împărtăși şi noi de bucuria veacului ce va să fie. Amin!”

Pe lângă această rugăciune făcătoare de minuni, putem rosti zilnic și rugăciunea Sf. Cruci pentru ajutor imediat. De grabnic ajutor este și rugăciunea de dimineață care îți dă putere și te ferește de primejdii.

Cum să te rogi pentru a avea parte de binecuvântarea divină

La vreme de necaz, boală și întristare este bine să rostim o rugăciune pentru îndepărtarea relelor din viața noastră și armonie în familie. Rugăciunea pentru binele familiei și spor în casă se citește în fiecare zi cu multă credință și smerenie.

,,Doamne, așa precum arde lumânarea mea de repede, luată din sfânta biserică, tot așa să-mi ajute Dumnezeu, Maica Precista și toți sfinții, ca să piară tot atât de repede toate făcăturile, spurcăciunile, toate relele și patimile, blestemele și lucrurile diavolești, farmecele, descântecele, meșteșugurile și uneltele diavolești de la locul unde stau, de la casa mea, din familia mea, de la cei bântuiți de patimi (băutură, cafea, tutun, curvie, jocuri de noroc, neascultare și nesupunere, înjurăturile de cele sfinte), din capul meu, din trupul meu, din sufletul meu, din familia mea. Amin!”

Rugăciunea rostită de Înălțarea Domnului este înzestrată cu o putere tămăduitoare deosebită și este de grabnic ajutor la vreme de necaz și întristare. Aceasta se spune pentru a avea parte de ajutorul tuturor forțelor cerești și de binecuvântarea divină. Rugăciunile rostite de Înălțare au un efect imediat pentru cel care se roagă cu multă credință și smerenie.

Adauga un comentariu