Stiri si curiozitati

Rugăciune în postul Crăciunului. Rostește-o pentru a avea parte de ajutor divin

Publicat: 09 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Rugăciune în postul Crăciunului. Rostește-o pentru a avea parte de ajutor divin
Rugăciunea care se rostește în postul Crăciunului este tămăduitoare și făcătoare de minuni, fiind de grabnic ajutor pentru cel împovărat de griji, suferințe și deznădejde.

Mulți credincioși rostesc cât mai des cu putință o rugăciune în postul Crăciunului. Această rugă este făcătoare de minuni și tămăduitoare de boli trupești sau sufletești. Mai mult, rugăciunea rostită în postul Crăciunului are un efect de liniștire pentru cel greu încercat de probleme, păcate și suferințe. Rostește-o pentru a avea parte de ajutor divin.

Rugăciune în postul Crăciunului

În postul Crăciunului este bine să rostim câteva rugăciuni tămăduitoare pentru a avea parte de liniște sufletească, spor în casă și ajutor divin. Rugăciunea rostită în postul Crăciunului este de grabnic ajutor pentru cel care se roagă cu multă credință și smerenie pentru iertarea păcatelor săvârșite.

,,Doamne, Iisuse Hristoase, Dumne­zeul nostru, Care ai plâns pentru La­zăr și lacrimi de întristare și de mi­lostivire ai vărsat pentru dânsul, primește lacrimile mele. Cu patimile Tale, vindecă patimile mele. Cu rănile Tale, tămăduiește rănile mele. Cu Sân­gele Tău, curățește sângele meu și ames­tecă în trupul meu mireasma tru­pului Tău cel de viață făcător.

Preasfintele Tale mâini, piro­nite de cei fără de lege pe Cruce, să mă tragă spre Tine din prăpastia pierzării, precum a făgăduit preasfântă gu­ra Ta. Fața Ta, cea batjocorită cu păl­muiri și cu scuipări, să umple de stră­lucire fața mea cea întinată în fă­rădelegi. Duhul Tău, pe care l-ai în­cre­dințat Tatălui când erai pe Cruce, să mă povățuiască spre Tine, prin ha­rul Tău.

Tatăl, Care Te-a născut din sânurile Sale fără de ani și mai înainte de veci, să înnoiască în mine închipuirea icoanei Tale. Te-am părăsit, Doam­ne; să nu mă părăsești. Am ieșit de la Tine; ieși în căutarea mea. Du-mă la pășunea Ta cea duhov­nicească.

Strălu­cirea Ta este mângâierea și odihna celor ce s-au ostenit pentru Tine în ne­cazuri și în toate felurile de chinuri. Acestei străluciri mă învrednicește și pe mine, nevrednicul, cu harul și cu iubirea de oameni a Mântuitorului nos­tru Iisus Hristos, în vecii vecilor. Amin.”

Pe lângă această rugăciune puternică, putem rosti în postul Crăciunului și o rugăciune la aprinderea candelei. Pentru a avea parte de ocrotirea divină și de ajutorul tuturor forțelor cerești, este bine să spunem la sfârșitul fiecărei săptămâni rugăciunea de duminică făcătoare de minuni.

Cum să te rogi pentru liniște sufletească și ajutor divin

La vreme de grea întristare, boală și deznădejde este bine să rostim câteva rugăciuni tămăduitoare și de liniștire. Acestea au un efect imediat și sunt de grabnic ajutor pentru cel care se roagă cu multă smerenie și cu mintea eliberată de gânduri negre. Rugăciunea pentru uşurarea sufletului la întristări, spaimă, gânduri şi vise urâte care îl tulbură pe om este făcătoare de minuni.

,,Dumnezeule, întru numele Tău mântuieşte-mă şi întru puterea Ta mă judecă. Dumnezeule, ascultă ru­gă­ciu­nea mea, pleacă urechea Ta la graiurile gurii mele. Ia aminte spre mine şi mă ascultă, că m-am mâhnit întru îngrijorarea mea şi m-am abătut. Inima mea s-a tulburat întru mine şi frica morţii a căzut asupra mea. Temere şi cutremur au venit peste mine şi întunericul m-a acoperit.

Doamne, Dumnezeul mântuirii mele, ziua am strigat şi noaptea înaintea Ta. Să ajungă până la Tine rugă­ciu­nea mea, că s-a umplut de rele sufletul meu şi viaţa mea de iad s-a apropiat! Miluieşte-mă, Doamne, că ne­pu­tincios sunt! Vindecă-mă, că s-a tulburat foarte su­fle­tul meu. Ostenit-am întru suspinarea mea. În toate nop­ţile îmi stropesc patul cu lacrimile mele şi în ele îmi scald aşternutul. Pentru ce eşti mâhnit, suflete al meu, şi pentru ce mă tulburi? Nădăjduieşte spre Dumnezeu şi mă voi mărturisi Lui, mântuirea feţei mele şi Dumnezeul meu.

Rugăciunea care se rostește în postul Crăciunului este tămăduitoare și făcătoare de minuni, fiind de grabnic ajutor pentru cel împovărat de griji, suferințe și deznădejde.

Adauga un comentariu