Stiri si curiozitati

Rugăciunea care te scapă de orice rău din viața ta: Se rostește în zile grele 

Publicat: 27 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Rugăciunea care te scapă de orice rău din viața ta Se rostește în zile grele 
Momentele de cumpănă sunt mai ușor de trecut prin rugăciunea care te scapă de orice rău din viața ta

Momentele de cumpănă sunt mai ușor de trecut prin rugăciunea care te scapă de orice rău din viața ta. Credincioșii se roagă la divinitate pentru spor în casă și familie, la locul de muncă, sănătate și noroc, dar și pentru a depăși cele mai grele momente pe care le întâlnesc. 

Cu răbdare și credință în sfinți și Dumnezeu, cei ce se roagă, primesc ajutor imediat. 

persoana care se roaga
Credincioșii se roagă sfinților pentru toate nevoile pe care le întâmpină în viața de zi cu zi și cer ajutor în a scăpa din boală, suferințe sau necazuri.

Rugăciunea care te scapă de orice rău din viața ta: 40 de zile până la minune 

Cea mai rostită rugă pentru a cere ajutorul în fața lui Dumnezeu și a sfinților este rugăciunea care te scapă de orice rău din viața ta. Se rostește timp de 40 de zile pentru ca miracolele să apară în cel mai scurt timp. 

Ruga începe cu cuvinte înainte către Dumnezeu pentru ajutor în casă și la locul de muncă, pentru sănătate și izbăvire din nevoi. Credincioșii se roagă pentru a se feri de boli și farmece, invidie și certuri. 

„Doamne, ajută-mă să-mi recapăt sănătatea, cinstea, sporul și prosperitatea casei, a serviciului, a locului unde lucrez, să fiu binevăzut, să am spor în casă, în vite, în păsări, să fiu ferit de accidente și de relele întâmplări, eu și casa mea, familia și colaboratorii de la muncă. 

Doamne, să se depărteze vrăjmașii și să se îmblânzească, să am soarta bună de la Dumnezeu, să mi se dezlege cununiile și făcăturile, să fiu ferit de argintul viu și lucrurile vrăjitorești să nu aibă putere asupra mea. Doamne, ferește casa mea de ură și invidie, de certuri, de bătăi, de boli molipsitoare, de beții, de anturaj prost.” 

lumanari aprinse
Cele mai puternice rugăciuni sunt cele către rostite în milostenie, pocăință, răbdare și mărturisire de păcate

Se continuă cu ruga pentru a proteja familia și pentru a aduce fericire și împlinire, cu o viață fără primejdii omenești sau trupești. 

„Doamne, ferește familia mea și sufletele noastre de toate încercările și răutățile și dă-ne, Doamne, sănătate, împliniri, realizări și viață fără de primejdii.” 

Rugăciunea care te scapă de orice rău din viața ta se încheie cu dorințele de a proteja copii, tinerii și poporul pentru  a trăi în pace și armonie, pentru înțelepciune și liniște. 

„Doamne, veghează și întărește tineretul și copiii celor de-un neam și o credință cu noi. Doamne, ai grija de toți copiii și înțelepțește și pe copiii mei. (se dau numele pentru care se roagă). Doamne, dă-ne pâinea cea de toate zilele și liniștea ta cea sfântă! Doamne, să se împlinească toate rugăciunile noastre! Doamne, ajută-ne! Doamne, iartă-ne! Doamne, miluiește-ne! Doamne, fie-Ți milă de noi! Doamne al puterilor, fii cu noi!

Amin!”

persoana care se roaga la icoane
Credincioșii se roagă la divinitate pentru spor în casă și familie, la locul de muncă, sănătate și noroc, dar și pentru a depăși cele mai grele momente pe care le întâlnesc

Miracolele săvârșite de rugăciuni 

Credincioșii se roagă sfinților pentru toate nevoile pe care le întâmpină în viața de zi cu zi și cer ajutor în a scăpa din boală, suferințe sau necazuri. Cele mai puternice rugăciuni sunt cele către rostite în milostenie, pocăință, răbdare și mărturisire de păcate. Minunile, de cele mai multe roi, se săvârșesc în timp, iar răspunsul la întrebări se primesc în vis. Cele mai puternice rugăciuni sunt cele în care credinciosul crede și își pune speranța.

Pentru casă și familie, scăparea de blesteme, farmece și legături, cel mai cerut ajutor către divinitate este prin rugăciunea care te scapă de orice rău din viața ta. 

persoana care tine mainile incrucisate
Cea mai rostită rugă pentru a cere ajutorul în fața lui Dumnezeu și a sfinților este rugăciunea care te scapă de orice rău din viața ta

 

Adauga un comentariu