Stiri si curiozitati

Rugăciunea de la miezul nopții pentru tămăduire. Rostește-o pentru a avea parte de liniște sufletească și ajutor divin

Publicat: 31 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Rugăciunea de la miezul nopții pentru tămăduire. Rostește-o pentru a avea parte de liniște sufletească și ajutor divin
Rugăciunea de la miezul nopții pentru tămăduire se rostește la vreme de necaz și grea suferință trupească sau sufletească.

La vreme de grea încercare trupească sau sufletească putem rosti rugăciunea de la miezul nopții pentru tămăduire. Aceasta are o putere vindecătoare deosebită și este făcătoare de minuni pentru cel care se roagă cu multă credință și smerenie. Rostește-o în fiecare noapte pentru a avea parte de liniște sufletească și ajutor divin.

Rugăciunea de la miezul nopții pentru tămăduire și luminarea minții

Atunci când suntem copleșiți de probleme și suferință este bine să rostim rugăciunea de la miezul nopții pentru tămăduire și luminarea minții. Această rugă se citește la vreme de necaz și ispită, dar și atunci când avem sufletul împovărat de griji și deznădejde.

Pentru a avea parte de ajutorul tuturor forțelor cerești și de binecuvântarea divină putem rosti această rugăciune puternică de la miezul nopții.

,,O, Dumnezeule Mare, mântuieşte-mă de toate relele; o, Dumnezeule Mare, care ai hărăzit mângâiere tuturor Sfinţilor, hărăzeşte-mi-o şi mie, care ajuţi şi sprijini toate lucrările, ajută-mă şi sprijină-mă în toate nevoile, scapă-mă de toate primejdiile, de toţi duşmanii văzuţi şi nevăzuţi. În numele Tatălui care a creeat lumea, în numele Fiului care a răscumparat-o, în numele Sfântului Duh care a împlinit legea în toată a ei desăvârşire.

Binecuvântarea lui Dumnezeu Tatăl care cu cuvântul a zidit lumea, să fie pururea cu mine!
Binecuvântarea Domnului Isus Hristos, fiul Marelui Dumnezeu, să fie pururea cu mine!

Binecuvântarea Sfântului Duh cu cele mai scumpe daruri ale Sale, să fie pururea cu mine!”

Pe lângă această rugăciune făcătoare de minuni, putem citi cât mai des cu putință și psalmi pentru liniștea în familie. Aceștia sunt de grabnic ajutor pentru toți ai casei. De asemenea, pentru a avea parte de spor în toate și de binecuvântarea divină, putem rosti o rugăciune la aprinderea candelei.

Cum să te rogi pentru îndepărtarea tuturor relelor

În cele mai grele momente ale vieții noastre rostirea unor rugăciuni este de grabnic ajutor. Pentru alinarea durerilor trupești și sufletești putem spune câteva rugi vindecătoare. Dacă sunt rostite la miezul nopții, acestea sunt făcătoare de minuni pentru cel care se roagă cu mintea eliberată de gânduri negre.

„Miluiește-mă, Dumnezeule, după mare mila Ta și după mulțimea îndurărilor Tale șterge fărădelegea mea. Mai vârtos mă spală de fărădelegea mea și de păcatul meu mă curățește. Că fărădelegea mea eu o cunosc și păcatul meu înaintea mea este pururea.

Ție Unuia am greșit și rău înaintea Ta am făcut, așa încât drept ești Tu întru cuvintele Tale și biruitor când vei judeca Tu. Că iată întru fărădelegi m-am zămislit și în păcate m-a născut maica mea. Că iată adevărul ai iubit; cele nearătate și cele ascunse ale înțelepciunii Tale mi-ai arătat mie.

Stropi-mă-vei cu isop și mă voi curăți; spăla-mă-vei și mai vârtos decât zăpada mă voi albi. Auzului meu vei da bucurie și veselie; bucura-se-vor oasele mele cele smerite.

Întoarce fața Ta de la păcatele mele și toate fărădelegile mele șterge-le. Inimă curată zidește întru mine, Dumnezeule și duh drept înnoiește întru cele dinlăuntru ale mele. Nu mă lepăda de la fața Ta și Duhul Tău Cel Sfânt nu-l lua de la mine.”

Rugăciunea de la miezul nopții pentru tămăduire se rostește la vreme de necaz și grea suferință trupească sau sufletească. Această rugă făcătoare de minuni îl ajută pe cel încercat de probleme să treacă mai ușor peste dureri și să își păstreze credința statornică.

Adauga un comentariu