Prima pagină » Stiri si curiozitati » Rugăciunea Sfintei Marta: De câte ori trebuie rostită pentru îndeplinirea dorințelor

Rugăciunea Sfintei Marta: De câte ori trebuie rostită pentru îndeplinirea dorințelor

09 nov. 2021, 15:46,
în Stiri si curiozitati

Rugăciunea Sfintei Marta sau rugăciunea de marți trebuie rostită în nouă zile de marți la rând. Când o rostiți, trebuie să aveți o lumânare aprinsă.

Rugăciunea Sfintei Marta este o rugăciune foarte puternică. Chiar înainte de a termina novena, veți vedea cum lucrul cerut va fi primit. Oricât de greu ar părea, aveți încredere că rugăciunea vă va ajuta să vă îndepliniți cea mai arzătoare dorință. Fie că vă doriți să scăpați de boli, fie aveți doar o simplă supărare, Sfânta Marta va fi acolo pentru voi. Doar cu ajutorul credinței veți ajunge să cunoașteți mântuirea.

Nu uitați să rostiți, de trei ori, rugăciunea „Tatăl nostru” și „Născătoarea”. În acest fel, rugăciunea Sfintei Marta va avea efectul așteptat.

Rugăciunea Sfintei Marta: Se citește în nouă marți la rând

S-a născut în Antiohia, iar părinții săi creștini i-au oferit o educație aleasă. În fiecare zi îi citeau din Scriptură, o îndemnau spre fapte bune și spre ajutorarea aproapelui. Sfânta Marta a avut un fiu, pe nume Simenon, cunoscut cu numele de Simeon Stâlpnicul sau Simeon cel Mare.

În comunitatea ei, Marta era cunoscută datorită faptelor sale de milostenie față de bătrâni, văduve și orfani. A decedat pe data de 4 iulie și a lăsat vorbă să fie îngropată în cimitirul săracilor, alături de cei cărora le-a fost aproape toată viața.

Se spune că la mormântul Sfintei Marta aveau loc multe minuni: orbii se luminau iar diavolii din oameni se izgoneau şi se dădeau tămăduiri grabnice de toate neputinţele. De aceea, cei ce se roagă la Sfânta Marta vor avea o viață plină de bucurii și vor fi binecuvântați.

Rugăciunea Sfintei Marta este făcătoare de minuni. Potrivit Calendarului ortodox, această sfântă este prăznuită pe 4 iulie. Chiar dacă este mai puțin cunoscută de credincioși, Sfânta Marta îndeplinește dorințele oamenilor.

„Sfânta Marta, mă îndrept către tine plin(ă) de încredere, cerându-ţi ajutor. Cred cu tărie că mă vei ajuta şi mă vei sprijini când mi-e greu. Spre a-ţi arăta recunoştinţa mea, îţi făgăduiesc să o fac cunoscută şi altora această rugăciune. Te rog cu umilinţă să-mi aduci alinare în suferinţele şi dorinţele mele.

În numele negrăitei bucurii care ţi-a cuprins inima când i-ai oferit adăpost Mântuitorului lumii în casa ta din Betania. Te implore, roagă-te pentru mine şi familia mea ca să-l păstrăm pe DUMNEZEU în inimi, astfel încât să ne învrednicim a primi ajutor în nevoile noastre, mai ales în durerea care mă copleşeşte acum (aici spune-ţi dorinţa).

Te implor ajutătoarea celor aflaţi în suferinţă, înfrânge orice greutate, precum ai înfrânt balaurul care zace la picioarele tale.

Apoi se zice:

Tatăl nostru Care ești în ceruri, sfințească-Se numele Tău, vie împărăția Ta, fie voia Ta, precum în cer așa și pe pământ. Pâinea noastră cea de toate zilele dă-ne-o nouă astăzi și ne iartă nouă greșelile noastre, precum și noi iertăm greșiților noștri. Și nu ne duce pe noi în ispită, ci ne izbăvește de cel rău. Amin! (de trei ori).

Bucură-te Marie, cea plină de har, Domnul este cu tine. Binecuvântată eşti tu între femei şi binecuvântat este rodul trupului tău Iisus. Sfântă Marie, Maica lui Dumnezeu, roagă-te pentru noi păcătoşii, acum şi în ceasul morţii noastre. Amin (de trei ori).

Sfânta Marta, roagă-te pentru mine şi familia mea.

Amin!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *