Prima pagină » Culinar » Ruladă de carne tocată cu ciuperci. Este delicioasă și se face rapid

Ruladă de carne tocată cu ciuperci. Este delicioasă și se face rapid

15 feb. 2024, 09:55,
BZI.ro, în Culinar

Dacă vrem să facem acasă o mâncare delicioasă și cu un aspect deosebit, ideală este o ruladă de carne tocată cu ciuperci. Aceasta este savuroasă și merge de minune la mesele festive alături de alte bucate alese. Rulada de carne tocată cu ciuperci este delicioasă și se face rapid.

Ruladă de carne tocată cu ciuperci

Când vine vorba de preparatele culinare cu ciuperci, gospodinele se întrec în tot felul de rețete gustoase. Dacă vrem să îi cucerim pe cei dragi cu o mâncare savuroasă, sățioasă și sănătoasă, ideală este o ruladă de carne tocată cu ciuperci.

Aceasta se face rapid, cu doar câteva ingrediente și un strop de îndemânare. Gustoasa ruladă de carne tocată cu ciuperci merge la orice masă și la orice ocazie alături de alte bucate alese. La fel de bine, putem pregăti un escalop de pui cu ciuperci. Acest deliciu va fi pe placul tuturor celor de la masă.

Pentru iubitorii de preparate savuroase cu carne tocată putem face și niște dovlecei umpluți cu carne. Aceștia au un aspect deosebit și nu trebuie să lipsească de la mesele de sărbătoare în familie. Rulada de carne tocată cu ciuperci este savuroasă și se face rapid, iar dacă ținem cont de câteva trucuri din rețeta marilor bucătari, la final vom obține un adevărat deliciu. Dovleceii umpluți cu carne tocată de porc și condimentați și ornați cu verdețuri tocate se fac la cuptor pentru a avea o textură ușor moale și o savoare deosebită.

Dacă vrem să pregătim niște dovlecei umpluți cu carne vom avea nevoie de 2 dovlecei, 500 g de carne tocată, 1 lingură de pastă de roșii, 1 ceapă, 4 căței de usturoi, 1 roșie, 2 linguri de ulei, 150 g de brânză Mozzarella, 1 ou, sare, piper, cimbru, 3 crenguțe de mărar, 3 crenguțe de pătrunjel și 150 g de smântână.

Cum să pregătești acasă o mâncare gustoasă și sățioasă

Pentru rulada de carne tocată cu ciuperci vom avea nevoie de 200 g de carne tocată de pui, 200 g de ciuperci, 1 ceapă, 50 ml de ulei, sare, piper, 2 legături de pătrunjel, 200 g de cașcaval, 100 g de smântână, 150  g de făină și 4 ouă.

Se pune carnea tocată de pui la călit într-o tigaie cu ulei încins. Adăugăm și ceapa și ciupercile tocate mărunt apoi se potrivește gustul cu sare și piper. Când carnea a căpătat o textură moale și fragedă vom pune pătrunjelul tocat.

Blatul de ruladă se pregătește din cașcaval ras amestecat cu ouă, smântână, sare, piper, pătrunjel tocat și 150 g de făină. Se pregătește o tavă dreptunghiulară și se tapetează cu hârtie de copt. Se toarnă compoziția în tavă timp de 40 de minute.

Când este gata, se răstoarnă compoziția de ruladă și se rulează în folie alimentară, apoi se strânge bine la capete și se dă la rece timp de câteva ore. După aceea, se scoate rulada de la rece, se îndepărtează folia și se taie rulada felii pentru a fi servită.

Rulada de carne tocată cu ciuperci este gustoasă, are un aspect deosebit și se face rapid, cu doar câteva ingrediente. Acest preparat culinar merge de minune la orice masă și la orice ocazie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
12 iulie 2024
12 iulie 2024