Titlurile zilei

Ruptură majoră în USR-PLUS Iași. Marius Bodea și Cosette Chichirău s-au certat în prag de alegeri locale 2020 și nu mai apar nicăieri împreună. Plan pus la punct de deputatul zero pentru preluarea puterii în partid (EXCLUSIV)

Publicat: 25 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ruptură majoră în USR-PLUS Iași. Marius Bodea și Cosette Chichirău s-au certat în prag de alegeri locale 2020 și nu mai apar nicăieri împreună. Plan pus la punct de deputatul zero pentru preluarea puterii în partid EXCLUSIV
Scandal în USR-PLUS Iași înainte de alegerile locale 2020 din cauza cuplului Marius Bodea- Cosette Chichirău

Ruptură majoră în USR-PLUS Iași din cauza certurilor apărute între deputații Marius Bodea și Cosette Chichirău. Cei doi candidați la Consiliul Județean și la Primăria Iași s-au certat de la banii de campanie și nu mai apar împreună. În plus, deputatul zero Marius Bodea vrea ca după aceste alegeri locale 2020 să pună mâna pe filiala de la Iași și să o înlăture pe Cosette Chichirău

Scandal uriaș în USR-PLUS Iași din cauza certurilor apărute între deputații Marius Bodea și Cosette Chichirău, candidați la alegerile locale 2020. Cei doi candidați la Consiliul Județean și la Primăria Iași s-au certat de la banii de campanie și nu mai apar împreună. Pe bannerele de campanie aceștia nu apar împreună, ci separat, scandalul între ei fiind unul departe de a se fi stins. În plus, deputatul zero Marius Bodea țintește ca după aceste alegeri locale din luna septembrie să pună mâna pe filiala de la Iași și să o înlăture pe Cosette Chichirău de la șefia partidului.

Marius Bodea și Cosette Chichirău au dinamitat USR-PLUS Iași încă de la bun început. Cei doi se ceartă pe banii de campanie

Supărarea dintre Marius Bodea și Cosette Chichirău a plecat de la banii de campanie. USR-PLUS Iași abia adună oamenii care să meargă pe stradă și să împartă pliante, iar cei doi ar trebui să vină cu bani de acasă. Cum niciunul nu a vrut să fie mai slab decât celălalt, Bodea și Chichirău au ajuns la cuțite. Candidați la alegerile locale 2020 din partea noului partid USR-PLUS, cei doi nu apar pe bannere împreună și nici nu mai discută pe teme electorale ca o echipă.

În plus, Bodea susține în partid și în alte cercuri că stă mai bine în sondaje decât Cosette Chichirău și că vrea să ia filiala după alegeri. Culmea, amândoi stau foarte prost în sondaje, iar scorurile obținute la alegerile din luna septemebrie ar trebui să-i pună pe gânduri. Bodea nu trece de 16 la sută de ani buni, iar USR-PLUS stă foarte prost în județ. De asemenea, Cosette Chichirău se află mult sub partid în sondajele de opinie.

Deputatul zero vrea să ia partidul. Planul pus la punct de Marius Bodea după alegerile locale

Deputatul zero Marius Bodea, devenit candidat la Consiliul Județean Iași din partea USR-PLUS Iași, a fost adus în partid tocmai de Chichirău. Deși nu era membru de partid, acesta a fost impus pe liste alături de alți doi traseiști notorii din Iași, Răzvan Timofciuc și Etienne Ignat. Pentru că s-a certat cu Cosette Chichirău, deputatul zero nu mai vrea să facă niciun fel de echipă cu aceasta. Acum trage speranța că actualul președinte poate fi înlăturat din cauza rezultatelor slabe de la alegeri. Se vede cu ochiul liber cum venirea lui Bodea la USR-PLUS a scandalizat o întreagă filială, oamenii nu mai vor să facă deloc campanie, în vreme ce candidații merg cu doar doi-trei oameni alături. Și toate acestea din cauza venirii lui Bodea drept candidat la Consiliul Județean Iași.

Deputatul zero a nenorocit filiala USR-PLUS Iași, chiar înainte de alegerile locale 2020

Conducerea filialei USR Iași a trecut peste statutul de integritate al partidului pentru a-i face loc în partid traseistului Marius Bodea. Alături de Bodea au ajuns în USR Iași, prin aceleași mijloace, și cei doi scandalagii din Consiliul Local, foștii liberali Răzvan Timofciuc și Etienne Ignat. Chichirău s-a abătut de la statutul partidului și i-a primit pe traseiști, în condițiile în care a menționat că nu va accepta oameni de la alte partide. Timofciuc a ajuns pe locul 9 pe lista USR-PLUS Iași la Consiliul Local, iar Etienne Ignat pe locul 5 la Consiliul Județean Iași. Deși Bodea a susținut că va aduce mulți liberali lângă el, niciunul din oamenii integri ai PNL Iași nu a dorit să se mai asocieze cu acesta. Acum, deputatul zero încearcă să pună mâna pe filiala USR-PLUS pentru a se asigura că va prinde un nou mandat în Camera Deputaților la alegerile parlamentare viitoare.

Adauga un comentariu