Cancan

S-a aflat ce studii are Anamaria Prodan. Iată unde a lucrat înainte să devină una dintre cele mai de succes femei din România

Publicat: 28 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
S-a aflat ce studii are Anamaria Prodan. Iată unde a lucrat înainte să devină una dintre cele mai de succes femei din România
Anamaria Prodan este una dintre cele mai de succes femei de afaceri din România

Este una dintre cele mai de succes femei din România, astfel că multă lume se întreabă ce studii are Anamaria Prodan, soția lui Reghecampf. Aceasta este cunoscută ca și impresară de fotbal, realizatoare TV, dar și fotomodel. De-a lungul timpului, aceasta a activat și ca președinte la câteva cluburi de fotbal. În momentul de față, numele său și al lui Laurențiu Reghecampf sunt legate de controversa momentului, după ce soțul ei a anunțat divorțul.

În prezent, Anamaria Prodan e implicată într-o situație delicată. În urmă cu aproape două săptămâni, Laurențiu Reghecampf spunea că divorțează, dar ulterior, Anamaria Prodan a negat că urmează să divorțeze și a afirmat că fostul antrenor de la FCSB a glumit când a vorbit cu jurnaliștii:

„Nu este adevărat, nu divorțăm, nici nu se pune problema de așa ceva, ne-am plictisit de subiectul ăsta. Laur nu a declarat că divorțăm, el a glumit, iar cei care au scris-o au dat-o ca fiind serioasă.”

Ce studii are Anamaria Prodan

În linii mari, nu se cunosc prea multe detalii cu privire la trecutul fiicei regretatei interprete de muzică populară Ionela Prodan. Și totuși, Anamaria a absolvit Liceul „Zoia Kosmodemianskaia” (secția filologie), după care a urmat cursurile Facultății de Drept (specializarea Ecologie). La începutul carierei profesionale, vedeta a cochetat cu presa scrisă. Astfel, se știe că pmpresara a colaborat cu publicațiile „Ciao!”, „Indiscret” și „Ora”. Ulterior, aceasta a fost cooptată în echipa emisiunii „Procesul Etapei” de la Pro TV. Apoi au urmat niște colaborări cu Antena 1, Tele7abc și alte posturi de televiziune din România.

Soția lui Laurențiu Reghecampf a avut propria ei emisiune la Romantica TV: „Pe contre cu Anamaria Prodan”. Apoi, ea și soțul său au lansat show-ul „Prodanca și Reghe”, care a avut 6 sezoane: I – Dragoste în prelungiri, II – Aventură Americană, III – La plăcinte înainte, IV – Afaceri de familie, V – Fascinați de România, VI – Relații Internaționale. La câțiva ani distanță, sexy-impresara a mai fost gazda emisiunii „Gospodar fără pereche”, difuzată de Pro TV. Iar în urmă cu un an, atât ea cât și soțul ei au fost protagoniștii reality show-ului „Prodanca și Reghe, Prețul Succesului”, difuzat pe Antena Stars.

Care este adevărul despre divorț

De-a lungul timpului, au tot existat zvonuri referitoare la un posibl divorț. Însă de fiecare dată sexy-impresara a negat cu vehemență orice speculație. La fel cum s-a întâmplat și de această dată. În timp ce Laurențiu Reghecampf a confirmat ruptura, Anamaria Prodan susține că soțul ei a glumit cu afirmațiile făcute în presă.

„Nu este adevarat, nu divorțăm, nici nu se pune problema de așa ceva, ne-am plictisit de subiectul ăsta. Vrem și noi să ne tihnească mâncarea. Laur nu a declarat că divorțăm, el a glumit, iar cei care au scris-o au dat-o ca fiind serioasă. Noi suntem acum la masă, suntem bine, fericiți”, a spus Anamaria Prodan.

Acum, rămâne de văzut care este de fapt situația între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și dacă într-adevăr cei doi vor divorța.

Adauga un comentariu