Cancan

S-a aflat cine a gătit la botezul micuței Josephine. Gina Pistol, încântată de grătarul celebrului bucătar

Publicat: 23 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
S-a aflat cine a gătit la botezul micuței Josephine. Gina Pistol încântată de grătarul celebrului bucătar
Gina Pistol a ținut să-l laude pe Cătălin Scărlătescu pentru felul în care a gătit la petrecerea botezului fiicei ei și a lui Smiley

Chiar dacă, inițial, au fost foarte zgârgiți cu informațiile referitoare la botezul și petrecerea de după a micuței Josephine, Smiley și Gina încep încet-încet să mai dea din casă. Ultimul detaliu? Cine a gătit la petrecere!

Smiley și Gina au avut grijă ca tot evenimentul dedicat creștinării micuței Josephine Ana Maria să se desfășoare departe de ochii curioșilor. Așa că botezul a avut loc la o biserică din București, iar petrecerea, în cerc restrâns, au organizat-o la iarbă verde, într-o atmosferă extrem de rustică.

Cine a gătit la botez

Și cum la iarbă verde, cel mai bine merge un grătar, grătarul a fost cuvântul de ordine. Făcut de nu oricine, ci chiar de colegul de platou de la Chefi la cuțite, celebrul Cătălin Scărlătescu.

Într-o postare pe instastory, mămica Gina a ținut să-i mulțumească acestuia pentru modul profesionist în care a gătit el și echipa sa, dar și pentru gustul desăvârșit al grătarelor.

„Nu doar pentru că este prietenul meu. Însă vreau să-i multumesc pentru că am avut cele mai gustoase preparate la grătar. N-o spun numai eu, ci toți cei care au mâncat grătar. Băi, ce-i al lui este al lui. Aaaa, și are o echipă super mișto și profi! Cătălin a venit cu grătarele lui, acelea spectaculoase. Niște OZN-uri. Apelați la el pentru: cununii, botezuri, zile de naștere… chiar și pentru despărțiri (treceți mai ușor peste)”, a scris fericita mămică pe contul de socializare.

Petrecere de botez fără dar

Petrecerea a fost relaxantă, iar invitații s-au distrat în voie. De asemenea, unii au ales să se răcorească sărind în piscină. Imaginele de pe rețelele de socializare au arătat că Jean Gavril și Feenom au ales să își ude ținutele. La eveniment au participat Andreea Banică, Speak și Stefania, Jo și Juno, Emilian, Jean Gavril, Serban Cazan și Andreea Savin. Mai mult, Gina Pistol și Smiley au decis ca evenimentul să fie fără „dar”. Invitații au fost încurajați, însă, să-i cumpere mici jucării Josephinei, de care s-ar putea bucura ulterior.

Adauga un comentariu