Cancan ultimă oră

S-a aflat! Cine este câștigătorul emisiunii ,,Ferma. Orășeni vs. săteni”

Publicat: 30 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
S-a aflat Cine este câștigătorul emisiunii Ferma. Orășeni vs. săteni
Ferma. Orășeni vs. săteni

Emisiunea ,,Ferma. Orășeni vs. săteni”, una dintre cele mai urmărite producții TV din România, se apropie de final. Concurenții rămași în competiție se luptă pentru marele premiu. Deși filmările pentru emisiune s-au terminat de ceva timp, emisiunea este încă pe micile ecrane. Cu toate acestea, s-a aflat numele câștigătorului.

Augustin Viziru ar fi câștigătorul competiției

Ediția din acest an a show-ului de la PRO TV este plină de surprize. Mai mult, și deznodământul pare să fie unul surprinzător. Potrivit informațiilor cancan.ro, Augustin Viziru ar fi marele câștigător al competiției de la PRO TV și va primi fabuloasa sumă de 50.000 de euro. După ce a rata finala din anul 2015 în cadrul competiției, în urma unei accidentări grave, Augustin Viziru este dat acum drept marele câștigător al ediției de anul acesta al emisiunii.

La proba de data trecută de îndemânare și noroc, la care au participat toți cei cinci fermieri care au rămas în competiție pentru marele premiu, Augustin Viziru a fost cel mai rapid și a câștigat duelul. Actorul a reușit să termine primul proba și a mers direct în marea finală. Însă, ceilalți concurenți s-au arătat nemulțumiți de acest lucru.

”Când am deschis cutia și am văzut Finalist 2020 am râs cu toată fața. Merit și sunt bucuros”, a declarat Augustin Viziru care a reușit să ducă proba la final. Aliata acestuia, Elena Chiriac, s-a arătat la fel de mulțumită de victoria actorului. ”Mă bucur mai mult decât m-aș fi bucurat pentru mine”, i-a transmis aceasta.

Augustin Viziru este de părere că ”S-a făcut dreptate”, după ce în finala din 2015, actorul s-a accidentat grav la mână și a fost transportat la spital.

În 2015, Augustin Viziru și-a tăiat mâna cu un topor și și-a secționat patru tendoane, spre groaza colegilor. Actorul a fost operat de urgență, la acel moment, și a trecut printr-o lungă perioadă de recuperare și tratamente.

Mâna e OK, merge bine, funcționează, numai că nu simt două degete. Nu vor să-și revină, mă încurcă foarte mult în proiectul meu cu biliardul. Sincer, mă jenează din ce în ce mai tare. Sper să fie o chestie psihică și să reușesc să trec peste ea și să joc la nivelul la care vreau să joc eu”, a spus Augustin Viziru la acea vreme.

Ediția de anul trecut a emisiunii a fost câștigată de sportivul Marius Crăciun, poreclit ”Monkey”. Acesta s-a duelat cu luptătorul K1 Cătălin Moroșanu, pentru premiul de 50.000 de euro. Nimeni nu se aștepta ca el să fie câștigătorul.

Adauga un comentariu