Cancan ultimă oră

S-a aflat cine este iubitul Andreei Mantea! Identitatea acestuia a fost făcută publică chiar de Cristi Mitrea

Publicat: 14 iun. 2021

Andreea Mantea și-a ținut iubitul ascuns ani de zile, însă acum s-a aflat de fapt și cine e el, dar și cum arată. Numele partenerului de viață al prezentatoarei TV a fost făcut public chiar de către Cristi Mitrea, tatăl fiului său.

Cristi Mitrea spune cine e iubitul Andreei Mantea. I-a făcut numele public

După ce s-a despărțit de Cristi Mitrea, Andreea Mantea nu s-a mai afișat o perioadă cu niciun bărbat, dar iată că acum chiar luptătorul MMA a fost cel care i-a făcut numele public partenerul actual al mamei fiului său.

Din anul 2016, Andreea Mantea se iubește chiar cu cel care i-a fost coleg pe platourile de filmare, mai degrabă cu cel care tot timpul se afla în casca ei, producătorul emisiunii pe care o prezenta, Valeriu Floricel.

„L-am cunoscut și pe actualul ei iubit, Valeriu Floricel, ne-am văzut de vreo două ori la Andreea acasă. N-am discutat prea multe! Ce era să discut cu el? Să-i spun că ce face cu el a făcut și cu mine?”, a spus Cristi Mitrea despre actual partener al Andreei Mantea.

Bărbatul e cel care o face fericită pe brunetă de 5 ani de zile și cel cu care ea chiar își dorește să mai aibă și un copil, după cum chiar ea a declarat într-un interviu.

Ea a mărturisit că se simte iubită și fericită, iar la rândul său face același lucru pentru Valeriu, bărbatul care îi e aproape de atâția ani.

„La capitolul iubire stau foarte bine din simplul motiv că pot să simt, să iubesc, iar intensitatea cu care eu trăiesc acest sentiment este extrem de mare. Mă declar un om fericit pentru că pot să simt iubire și să mă simt iubită la fel de intens”, a declarat Andreea Mantea pentru TV Mania.

Vrea să fie mamă de fetiță

Prezentatoarea TV are un băiețel din relația cu Cristi Mitrea, dar în dreptul căruia în certificatul de naștere e trecută o liniuță, asta deoarece luptătorul MMA nu și-a recunoscut fiul de prima oară și a avut îndoieli legate de copilul său.

El a declarat în cadrul podcastului de pe YouTube că ulterior și-a dat seama că într-adevăr cel mic în seamănă, astfel că acum au o relație bună din acest punct de vedere.

Andreea Mantea a precizat că vrea să devină mamă din nou și că își dorește să aibă și o fetiță, așa cum își și dorea încă de pe vremea când era însărcinată cu David.

”Mi-aș dori tare tare mult o fetiță, mult de tot. Oricum eu primele două luni am crezut că am fetiță. Mă rog, așa am crezut…așa am simtit și-mi doream”, a spus Andreea Mantea, pe Instagram.

Adauga un comentariu