Cancan ultimă oră

S-a aflat motivul decesului Tamarei Buciuceanu Botez

Publicat: 15 oct. 2019

Astăzi, Tamara Buciuceanu s-a stins din viaţă, lăsând în urma generaţii întregi în doliu! La începutul lunii octombrie, marea actriţă a ajuns la spital cu probleme cardiace. Însă, înainte de acest episod, Tamara Buciuceanu nu a ţinut cont de vârsta pe care o avea şi a făcut o mare greşeală de la care, se pare… a ajuns la moarte.

Situaţia Tamarei Buciuceanu s-a agravat în ultima perioadă pe fondul mai multor probleme. Înainte să ajungă la spital, Tamara Buciuceanu, la 90 de ani, a ridicat mai multe cărţi grele şi astfel s-a ales cu fisuri la mai multe oase. Atunci, pentru că avea nevoie de ajutor, a angajat o persoană pentru a avea grijă de ea, 24 de ore din 24.

Iar asta nu e tot… Tamara suferea de o afecţiune gravă şi era programată să meargă la Elias să facă o scoatere de lichid, lucru pe care îl făcea de ani de zile. De asemenea, actriţa nu mai reuşea să se odihnească.

Ajunsă la Spitalul Elias din Capitală, starea actriţei s-a agravat şi din păcate, în ciuda eforturilor medicilor care au supravegheat-o şi care au încercat s-o salveze, a pierdut lupta cu viaţa.loading...

Adauga un comentariu