Cultural

S-a despărțit Marcela Fota de noul iubit? Mesajul surprinzător al artistei

Publicat: 11 oct. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
S-a despărțit Marcela Fota de noul iubit Mesajul surprinzător al artistei
Marcela Fota a scris un mesaj cu care si-a pus fanii pe ganduri

O postare controversată a Marcelei Fota i-a pus pe fanii acesteia să se întrebe daca s-a despărțit de noul iubit. Artista s-a cuplat cu un tânăr de 23 de ani, la doi ani de la moartea soțului ei. După ce s-a aflat de relația ei, au existat multe persoane care au judecat-o pentru decizia luată. Totuși, Marcela Fota și-a văzut de treaba și viața ei și a încercat să fie fericită. Se pare că nici așa n-a mers.

S-a despărțit Marcela Fota de noul iubit?

Vedeta le-a dat de gândit multora, după ce a apreciat o postare în care se vorbește despre acceptarea și conștientizarea unor lucruri negative în relația cu partenerul, dar și despre o posibilă separare în situația în care lucrurile nu merg în direcția potrivită.

„Se spune că extremele se atrag, dar se și resping. Important este să ai capacitatea de a accepta atunci când extrema în care te-ai dus de la început te respinge. Fericirea este ca iubirea, nu se forțează, nu se cerșește și nici nu se vânează. Fericirea se simte, se trăiește, vine de la sine și nu se planifică. Problema este atunci când apare dificultatea de a accepta că nu este locul potrivit în care să rămâi, persoana potrivită lângă care să rămâi sau momentul potrivit.

Blocajele apar atunci când înțelegi, știi, conștientizezi, însă rămâi pentru că îți este greu să accepți că este indicat să pleci și sa te detașezi. Cel mai inteligent lucru pe care un om îl poate face este să plece la timp din orice loc, de lângă orice persoană sau lucru care nu îl face sau nu îl mai face să se simtă fericit(ă)”,  se arată în postarea apreciată de Marcela Fota, pe Instagram.

Ce spunea Marcela Fota despre relația ei

Marcela Fota confirma că este într-o relație, mărturisind că cel mai important bărbat din viața ei rămâne bărbatul ei.

„Viața are cursul ei, pentru mine întâmplarea soțului meu a fost o lecție de viață și atunci am înțeles că alergătura asta doar pentru a te realiza financiar nu înseamnă totul și sănătatea mea mintală este foarte importantă, pentru ca eu să îi ofer copilului aceeași creștere. Sunt într-o relație. Cel mai important lucru pentru mine suntem eu și băiatul meu. Indiferent de ce aș face eu în această viață, nu las să îl afecteze pe el sub nicio formă”, spunea interpreta de muzică populară, la Acces Direct, acum ceva vreme.

Ce tarif are Marcela Fota pentru o cântare

Este bine de știut că cine vrea să o aducă pe Marcela Fota la o nuntă acum, în 2022, trebuie să se pregătească financiar. Artista nu cere mai puțin de 3.000 de euro pentru o oră de cântat. Ca urmare, pentru un eveniment care durează mai bine de trei ore, suma trece de 10.000 de euro.

În suma pe care o cere cântăreața intră și prestația formației cu care face un adevărat show pentru invitați. Așadar, la mai bine de doi ani de la moartea soțului, Marcela Fota pare să reușească atât în carieră, cât și în amor.

Adauga un comentariu