Local

S-a îmbătat şi şi-a dat foc! Un bărbat a fost transportat de SMURD la Iași după ce a suferit arsuri pe jumătate din suprafaţa corpului

Publicat: 03 mai 2021
mai mulți medici pun un pacient cu arsuri în ambulanță
Medicii au transportat un pacient care s-a îmbătat și și-a dat foc

Întâmplare nefericită pentru un bărbat din Vișeul de Sus, judeţul Maramureş care a fost transportat de urgentă de un avion SMURD, la Iași. Vorbim despre faptul că bărbatul s-a îmbătat și și-a dat foc. Medicii spun că tânărul în vârstă de 27 de ani are arsuri pe jumătatea corporală.

De altfel, potrivit aceloraşi medici, bărbatul şi-a dat foc cu benzină şi a suferit arsuri de gradul II şi de gradul III

Un bărbat care a băut şi-a dat foc

Un bărbat în vârstă de 27 de ani domiciliat în localitatea Vișeul de Sus din judeţul Maramureș a fost transportat la Iași cu ajutorul unui avion SMURD. Acesta a consumat alcool şi şi-a dat foc folosind benzină. Potrivit medicilor, tânărul a suferi arsuri de gradul II şi de gradul II pe 45-50% din suprafaţa corporală. Acesta este intubat şi ventilat mecanic şi este internat la secţia de Terapie Intensivă de Arși.

SMURD Iași a preluat în cursul nopţii trecute, de la avionul SMURD, un pacient de sex masculin în vârstă de 27 de ani din Vișeul de Sus cu arsură prin flacără (benzină), prin autoincendiere, pe fondul consumului de băuturi alcoolice. Pacientul are arsuri de gradul II, respectiv gradul III pe 45-50% din suprafaţa corporală, la nivelul extremităţii cefalee, căilor aeriene, toracelui, anteroposterior, membre superioare, coapte. Pacientul este cunoscut cu diabet zaharat de tip ÎI. Acesta este intubat şi ventilat mecanic fără suport inotrop pozitiv. În aceste momente, bărbatul este internat la Terapie Intensivă din Secţia de Arși” a explicat prof. Dr. Diana Cimpoeșu, medic coordonator UPU SMURD Iași.

Adauga un comentariu