Magazin

S-a lansat prima platformă de review-uri din România, de la restaurante și telefonie la supermarketuri, bănci și benzinării – VIDEO 

Publicat: 29 nov. 2019

După 30 de ani de economie de piață, în România a apărut în sfârșit un instrument prin care oamenii pot face cumpărături, pot merge la restaurant, își pot alege banca sau furnizorul de internet exclusiv în funcție de părerile consumatorilor. 

Ți-ai luat țeapă? Dă-i cu ”hate” pe YesComment

YesComment.ro este un portal creat printr-un proiect european care dă posibilitatea oricărui român să își povestească experiența trăită la hipermarket, aventura la un service, modul în care a fost tratat de o agenție de turism și o companie aeriană, tratamentul de care a avut parte într-un spital, ce a pățit într-o benzinărie.

De asemenea, orice persoană își poate exprima părerea și despre furnizorii de cablu, internet și TV, cei de gaz, lumină ori apă, despre firmele de curierat, bănci, magazinele electronice, cele de bricolaj ori restaurante. 

Pe YesComment.ro sunt încărcate mii de companii din România, împărțite pe 16 domenii de activitate.  

Aveți un panou de căutare chiar în partea superioară a paginii, prin intermediul căruia puteți găsi magazinul, banca, restaurantul, compania aeriană care vă interesează. 

Dacă totuși nu o identificați, o puteti adauga si singuri

Curățăm România de reclamă mincinoasă și înșelătoare

În dreptul fiecărei companii puteți posta comentarii însoțite de materiale foto și video, iar final îi acordați și o nouă de la 1 la 10. 

Review-ul fiecărui român va contribui la crearea veritabilei imagini a fiecărei bănci, benzinării, agenții de turism, firme de curierat, a fiecărui furnizor de gaz și electricitate, fiecărui restaurant, hipermarket, magazin electronic. 

Curățăm astfel împreună România de reclamă mincinoasă și înșelătoare și facem topul celor mai bune bănci, hipermarketuri, spitale, restaurante, benzinării etc. exclusiv prin notele consumatorilor de zi cu zi. 

Cum iti faci cont si dai note pe YesComment 

  1. Îți creezi un cont

Apeși pe ”înregistrare” (vezi în colțul din dreapta sus al paginii)

  1. Adaugi un comentariu. Sau mai multe…

În caseta ”ce cauți” scrii…  ce cauți, adică exact ceea ce te interesează. O benzinărie, un magazin, o bancă și altele asemenea.

Apoi, la ”locație” scrii orașul, după care tastezi ”caută”.

Ți se va deschide o pagină cu obiectivul căutat. Faci un click pe el și scrii ce te-a mulțumit, nemulțumit, supărat, surprins plăcut ori neplăcut. Și-i dai și o notă de la 1 la 10. Ai trimis comentariul și gata.

  1. Punctaj

Din notele tale rezultă punctajul fiecărei companii în parte. Și aflăm cu toții care este aprecierea de care se bucură cele mai mari firme din România dincolo de reclamă și marketing.loading...

Adauga un comentariu