Bursa Barfelor

S-a mutat biroul, s-a terminat cu frecatul de mentă

Publicat: 11 iul. 2020

În continuare, babetele bârfitoare vă prezintă una despre o foncționară publică, supărată pe motiv de mutare de birouri. Mai exact, o tanti, pe numele ei Alinuța Vader, enspectoare pe la fiscuri, respectiv la biroul cela de control, s-a supărat nevoie-mare pencă birouașul ei a fost mutat din sediul în care au activat vămuitorii. Aceasta a ajuns cu fotoliul în clădirea din preajma premăriei și, de aici, au început problemuțele. Gurile rele spun că, acu’, femeia se plânge de la orice, pornind de la vopseaua de pe ușă, și ajungând la cum arată toaleta.

Aceleași guri rele spun că motivul este unul extrem de simplu: tanti Alinuța e deranjată că, acu’, tre’ să muncească. Pe când, în biroul de pe Nicu Iorga, madama putea freca menta fără probleme, mai o cafeluță, mai o bârfuliță, mai un vezetator… Mda, babetele o compătimesc pe madama enspector, pencă știu ce înseamnă să nu poți trage mâța de coadă și să nu poți tăia frunze la câini! Acu’, nu mai este valabil proverbul „noi ne facem că muncim, ăștia se fac că ne plătesc”!

Comentarii
  • Dacă ne uitam la salariile babane de peste 150.000 anual,parca nu este ca se fac ca plătesc. Plătesc chiar boierește. Afara cu cucuoana,la boscheți !

  • Toader e buna pretena cu Irina Punzariu…alta curva penala din finante…cum, nu o stiti pe Pinzariu aia mica, grasa si titoasa care sujea poola in vw bora inscriptionat “VAMA”???

  • Cate mopuri a flocaiat in baia vamii Alina Toader….si la final cireasa de pe tort: aparea Grigoriu care i-o dadea tot in gurita…

Adauga un comentariu