BZI LIVE

S-a redus poluarea provocată de deșeurile aruncate în mod ilegal, în Iași? Discuţie cu Gheorghe Bacușcă, comisar șef în cadrul Gărzii de Mediu Iași, numai la BZI LIVE!

Publicat: 19 iul. 2021

Marți, 20 iulie 2021, începând cu ora 11:30, în studioul BZI LIVE va fi prezent Gheorghe Bacușcă, comisar șef al Gărzii Naționale de Mediu- Comisariatul Județean Iaşi. Temele de discuție din cadrul noii ediții BZI Live vor fi reducerea poluării provocate de deșeurile aruncate ilegal, implicarea comunităților locale în reducerea poluării generate de gunoaiele aruncate fără a fi respectată legislația de mediu dar și calitatea aerului din Iaşi. În ultimii 3 ani poluarea cu particulele PM10 s-a redus la jumătate dar specialiștii de Mediu spun că trebuie aplicate în continuare măsuri pentru ca Iaşul să fie un oraș nepoluat.

 

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu