Local

S-a scos maceta la McDonald`s în Bucium! Întâlnire de gradul 0: Robert Oarză şi Jean Brăileanu față în față – EXCLUSIV, VIDEO

Publicat: 11 mai 2023
_____ Vizualizări 43 Comentarii

Întâlnire de grad zero la Iași. Robert Oarză a mers cu nişte prieteni la McDonald`s situat în Bucium, au vrut să intre şi acolo au dat nas în nas cu Jean Brăileanu şi echipa lui. A urmat un schimb de replici acide între aceștia.

Jean a început să ţipe de după masă de frică, iar unul dintre prieteni pentru a-l apăra a scos maceta.

În imaginile video se poate observa clar cum Jean îşi instiga prietenul să-l atace pe fiul lui Viorel Oarză.

La fața locului au intervenit polițiștii și au aplanat conflictul. Din fericire nu au existat victime.

„La data de 10 mai a.c., în jurul orei 22:00, polițiștii Secției nr. 5 Poliție Urbană Iași au fost sesizați cu privire la faptul că într-o societate comercială din mun. Iași are loc un conflict verbal între mai multe persoane.

Polițiștii s-au deplasat de îndată la fața locului, iar persoanele identificate au fost conduse la sediul poliției pentru verificări.

De asemenea, toate persoanele implicate în altercație au fost identificate.

Verificările continuă pentru stabilirea cu exactitate a întregii situații de fapt și luare măsurilor legale care se impun.

Facem precizarea că în urma incidentului nu au rezultat victime, între cele două grupuri având loc doar un conflict verbal”, a transmis IPJ Iași.

Comentarii
  • Si cica aceste ciori nu prezinta pericol social, dupa parerea unor judecatori sau judecatoare!!! Ar trebui luati la rost toti magistratii care dau solutii in favoarea ciorilor si a gruparilor de mafioti, dar cine sa faca asta?! Daca institutiile statului continua sa fie pasive la faptele acestor infractori, peste cativa ani vom ajunge ca in orasele din Mexic, sa nu mai avem curajul de a iesi din casa!!!

  • Hahahaha jean braileanu doar cind a vazut un barbat cu singe in instalatie sa cacat pe el de frica si a inceput sa tipe ca o pisda cind vede un soarec !, de jmeker ce este tipa la altii sa sara la bataie in timp ce el fugea in jurul mesei, iaca ce kkat de interlopii pooolii mai sunt si astia de umbla in gasca de 10 sa nu isi ia bataie de la vreun cersetor

  • Sa căcat pe el jan.era ud tot și el și laki ăla care era cu el.hahahaha hai că am ras .ce sa faci pleci din Iași că te caca băieții.

  • N-a fost arestat inca sclavetul ala cu maceta? Horodnicene, marsh si fa-ti treaba! Te certi si acum cu taranii de la Schitu Duca???

  • Rezultatul DIICOT antimafia, rezultatele din trecut și prezent ale acestei structuri se vad,,,,, cerem desființarea acestei structuri ca mănâncă banii contribuabililor degeaba

  • Zic și eu că gunoiul cu macetă trebuie să obțină control judiciar începând de azi.

    Altfel, e normal să aibă fiecare cetățean câte ceva asupra lui

  • In loc sa scoată maceta trebuia sa își scoată morcovul cu tot cu frunze din cur , dar cu atenție sa nu cada spray ul ăla băgat adânc in țiganul asta cu roaba de cacat la purtător.

  • Spurca Buciumul arătările astea…
    O s-ajunga in manualul de istorie acești ,,viteji”. Copiii or să vrea să ajungă Jean Brăileanu,Vandame,Cosmos Tănase,
    Mărărașu,Oarza,Varza și care mai sunt…
    O carte de munca or fi avut aceste personalități vreodată? Câți bani consuma statul pentru aceștia să fie cercetați,trimiși în judecată,procese,fond,apel,recurs,
    împăcăciuni,etc.

  • Da de ce fugi in jurul mesei janeto? Îți e frica sa nu îți mai bage ceva la dos? Ai ajuns sa umbli cu puștani din ăștia sa ii bagi la înaintare? Vai și amar de voi. Mapeti cu acte in regula. Pe net va postați mari bombardieri.

  • Jana a fugit iar…avea o teroare pe el de era sa treca prin perete😂😂😂😂Jana trebuie dus din nou la IML că pun pariu ca iau băgat băieți și niște Burgeri în cur🤣🤣🤣Sper ca au fost miloși cu el și l au uns bine cu maioneza la cur sa nu il mai doară cum a pățit cu spraiul🤣🤣🤣🤣ala i lau băgat pe uscat😂😂😂😂

  • circ ieftin pt publicitate. filmati fara sonor. eu in locul MAI ma autosesizam din oficiu si le dadeam la toti 3 ani cu executare pt tulburarea linistii publice, port ilegal de arma, distrugerea bunurilor proprietatii private, cat si infracţiune cu repetiţie ca nu sunt la prima abatere. multi dintre ei mai au si „cozi” din spate si pot ajunge lejer le 5-7 ani cu executare

  • Încă o știre cu țiganii ăștia pe care pute carnea? Familia lui Cosmos sunt niște imputiti , inculți cu haine fake și mari complexe de inferioritate.

  • Pariu că e și beleaua aici la comentarii?:)))
    Iaca cine face live și amenință că vor face ce nu a văzut Iașul în 25 de ani :)))))
    Mai ciori pizde cu spray in ando bul

  • Mai baieti, romani prostii ce va bagati voi pt rasa asta spurcata va faceti probleme si deveniti dusmani tot cu romani vostri nu aveti minte .Astia pe voi nu dau doi bani daca aveti prb, nu va ajuta in viata daca cadeti la puscarie, nu va ajuta cu nimic tot, familia voastra de romani va ajuta. Puneti botul la vrajeala lor ca au, ca fac si va da un Mc. De ce nu erati la vre-un restaurant de lux cu masa pompoasa v-a dus la Mc Donald’s.SA IASA MAI IEFTIN cu voi .Nu va ganditi ca ei is mai putini ca noi in toata Romania adunati si romani is peste 15 milioane dar li sa permis si uite ca ti se urca in cap si fereasca Dumnezeu de rascoala romanilor ca trebuie sa ceara ajutor in India, nu i mai scapa nici legea nici politia etc.nimeni pt ca au facut prea mult rau romanilor si institutilor romanesti sa-i fereasca Dumnezeu de razbunarea romanilor .Si voi copii romanasi prosti va bagati pt ei. Stati naiba cu romanii vostri si lasatii in satra lor de analfabeti si jegosi, nu vezi ca au tot romance care le fac bani alte proaste care pun botul la vrajeala lor ca fac ca dreg isi rup p….a pt ei si nu se aleg cu nimic nici ele, nici familia lor si se aleg cu o viata distrusa. Ganditi-va ca sunteti romani in tara voastra si nu mai ajutati epavele romaniei ca sa ajungeti mai rau ca ei.

  • Cum mortisorii lor de manguste înaripate ieșite din peșteri de fac ce vor in oraș și nu sunt arestați ?Da,că nici nu cotizează la judecătorii aia infecti de ii lasă mereu liberi ,eu daca ii dau o palma doar unei ciori de asta mă bagă 30 de zile la arest ,dar ei cu tentative de omor și batai cu macete și scandaluri nici măcar la domiciliu nu își iau !

  • Urmează un tiktok unde o sa ne spună cât e el de șmecher și câte și mai câte o sa facă asta cu spray la cur. Șmecherii de la Brăila cărora nu le mai pute curul ca au spray.

  • Bă …niște ciori leșinate…da tu ăsta cu maceta frățiorul meu….tre să te pregătești de mari onoruri…vai ce va fi cu tine mai ceva ca la botez…apropo….sigur ești botezat.?

  • Autorități de căcat, nimeni nu face nimic, toți iau șpagă, jigodii împuțite, de la polițiști și până la procurori și judecători… Bine că se cred Dumnezei cu amărâții… Cum naiba să te simți în siguranță în țara asta, când interlopii fac legea?

  • Panica pe TikTok-eri! S-a terminat smecheria? Ala cu maceta totusi merita vreo 5 ani de parnaie pentru folosirea armelor de genu in spatiul public, nu? Sau ala nu reprezinta un pericol public? Fara arme astia sunt 0. Indienilor! Terorizatilor!

  • Cata injoseala mai pot lua acești țigani? Frica e cucoana mare ca și burta lui și curajul lui e mic ca si cuculetul dar bine ca are un sprei in dos marle șmecher 🤣🤣🤣

  • Ce fețe de terorizați au chiriile împreună cu săgețile 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
    Dacă ieșeau afara erau la upu 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Adauga un comentariu