International

S-a stins din viață marele K. Williams. Actorul cunoscut din “The Wire” a fost găsit fără suflare în locuința sa

Publicat: 07 sept. 2021

 

Este doliu în lumea filmului după ce s-a aflat că actorul K. Williams a decedat. El a fost găsit fără suflare în apartamentul său. Descoperirea macabră a fost făcută în cursul zilei de luni, 6 septembrie 2021. Michael K. Williams avea 54 de ani și era cunoscut îndeosebi pentru rolul din filmul The Wire.

A mai murit o legendă a filmului. RIP Michael K. Williams
Actorul Michael K. Williams avea 54 de ani și fusese nominalizat la Premiile Emmy. Poliția a confirmat decesul său, dar nu a oferit mai multe detalii despre cauzele care ar fi produs moartea actorului. El a fost găsit fără suflare în locuința sa.

Familia anunță cu profundă durere trecerea în neființă a actorului Michael Kenneth Williams, nominalizat la Emmy. Ei vă cer intimitate în timp ce jelesc această pierdere, a declarat un reprezentant al familiei lui Williams.

S-a stins din viață marele K. Williams. Actorul cunoscut din The Wire a fost găsit mort în casă

Actorul și-a făcut debutul în lungmetrajul Bullet produs în 1996, în care a jucat rolul lui High Top. Nu mulți sunt cei care știu că cel care l-a descoperit și a înțeles că acesta este talentat și că trebuie să facă ceva în această direcție a fost Tupac Shakur.

De-a lungul carierei sale cinamtografice, Michael K. William a jucat în numeroase producții. Iată câteva dintre ele: Bringing Out the Dead al lui Martin Scorsese, The Road, Gone Baby Gone, Life During Wartime, I Think I Love My Wife și Wonderful World.

Omar Little – cel mai apreciat personaj din Filmul The Wire
De departe, cel mai apreciat a fost rolul său din filmul The Wire unde Williams l-a jucat pe Omar Little. Producția The Wire a rulat timp de cinci sezoane, iar la vremea aceea, Barack Obama, care era președintele SUA a spus că Omar a fost personajul lui preferat din film și că actorul Williams este un tip incredibil.

Spiritul și umorul pe care Williams i le-a dat lui Omar, omul cu fluierul, cu aversiune față de blasfemie și jefuitor de traficanți, i-au adus mari laude și au făcut din Omar unul dintre cele mai memorabile personaje de televiziune, este menționat pe site-ul actorului.

Actorul Williams a fost nominalizat la premiul Emmy pentru interpretarea lui Montrose Freeman în serialul Lovecraft County, difuzat de HBO.

Era cunoscut și pentru rolul lui Albert Chalky White din seria Boardwalk Empire care a rulat din 2010 până în 2014. De asemenea, actorul a primit o nominalizare la Emmy la începutul acestui an pentru rolul lui Montrose Freeman din seria Lovecraft Country și a apărut în mai multe producții, inclusiv 12 Years a Slave și Inherent Vice.

Adauga un comentariu