Local

S-a terminat cu binele! Arhitecta acuzată că și-a șantajat „amantul” nu are voie să iasă din casă! Și iubitul ei are aceeași soartă!

Publicat: 19 oct. 2019

Tânăra acuzată că ar fi participat, alături de iubitul ei, la șantajarea unui bărbat nu mai este sub control judiciar. Magistrații au luat aceeași măsură și în cazul lui Alin Pricope, iubitul Păuniței Cecan. Sentința este definitivă.

Schimbare de situație în cazul iubiților acuzați că ar fi șantajat un bărbat! Judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au admis contestația procurorilor. Astfel, instanța a decis schimbarea controlului judiciar, în arest la domiciliu, în cazul lui Alin Pricope și al Păuniței Cecan. „Instanța admite contestația formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași. Ia față de inculpatul Pricope Alin Ionel și față de inculpata Cecan Maria Păunița măsura arestului la domiciliu pe 30 de zile”, au precizat judecătorii.
De remarcat este faptul că sentința este definitivă. În urmă cu peste o săptămână, Judecătoria Iași a respins cererea de arestare preventivă în cazul celor doi iubiți. Aceștia fuseseră reținuți, fiind suspectați că ar fi șantajat un bărbat.

Filmat în budoarul tinerei

Surse din anchetă au menționat că, recent, un bărbat care avusese o relație cu Maria Păunița Cecan, ar fi fost contactat de aceasta.
Astfel, cei doi au ajuns în locuința tinerei. Numai că, la un moment dat, actualul iubit al femeii a dat buzna în încăpere.
Oamenii legii susțin că Alin Pricope (30 de ani) l-ar fi lovit pe „amant”. Mai mult, anchetatorii au menționat că „amantul” ar fi fost filmat dezbrăcat de către agresor. Ulterior, victima ar fi fost amenințată că filmarea va fi făcută publică. Asta, dacă bărbatul nu ar fi dat o sumă considerabilă de bani. Ar fi fost vorba despre 5.000 de euro. Maria Păunița Cecan are 25 de ani și ar fi început o relație de ceva timp cu Pricope. Cei doi iubiți ar locui într-un apartament din zona Sfântul Andrei.
Însă, în urmă cu aproximativ un an, femeia a avut o relație cu victima, care este din Suceava. Cu acest bărbat nu ar mai fi ținut legătura, dar, pe 18 septembrie, și-ar fi dat întâlnire în apartamentul tinerei. Astfel s-ar fi ajuns în situația prezentată de sursele judiciare. Dar, după ce a scăpat din apartament, tânărul a mers la Poliție. Oamenii legii au întocmit un dosar penal, iar, în scurt timp, a fost făcută și o percheziție. Așadar, Cecan și Pricope au fost reținuți pentru 24 de ore.
Maria Păunița Cecan este acuzată de șantaj și complicitate. Totodată, Alin Ionel Pricope este acuzat de distrugere, șantaj, lovire și amenințare.loading...

Adauga un comentariu