Local

S-au tras focuri de armă pe o terasă din Iași! Doi bărbați au fost ridicați de polițiști în urma scandalului (EXCLUSIV)

Publicat: 05 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
S-au tras focuri de armă pe o terasă din Iași Doi bărbați au fost ridicați de polițiști în urma scandalului EXCLUSIV

Doi bărbați, în vârstă de 22 și 35 ani ar fi agresat un bărbat în vârstă de 53 ani care se deplasa pe o stradă de pe raza comunei ieșene Voinești, la data de 2 noiembrie, în jurul orei 22.00.

Ulterior, bărbatul de 35 ani, care ar fi avut asupra sa un pistol tip airsoft, împreună cu celălalt bărbat, care ar fi avut asupra sa un cuțit, ar fi mers pe terasa unui bar unde ar fi amenințat doi bărbați.

S-au tras focuri de armă pe o terasă din Iași

Bărbatul de 35 ani ar fi tras în direcția ușii de acces în bar cu pistolul tip airsoft.

Cei doi au fost reținuți și sunt cercetati pentru lovire, tulburarea liniștii publice si portul fără drept de obiecte periculoase.

Scandal de proporții, cu doi polițiști!

Altfel, un ieșean, protagonist al unui scandal în care au fost implicați 2 polițiști, a fost condamnat definitiv. Judecătorii i-au aplicat individului o pedeapsă cu suspendarea executării. Anchetatorii au susținut că Ionuț Petrecuț a sărit la oamenii legii cu un levier și un topor

Un individ a fost pedepsit de judecători, după un scandal pe care l-ar fi provocat și în care au fost implicați doi polițiști. Astfel, judecătorii din cadrul Curții de Apel Iași au respins ieri apelurile formulate în cazul lui Ionuț Petrecuț.

„Instanța respinge ca nefondate apelurile formulate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași și de inculpatul Ionuț Petrecuț împotriva sentinței penale din 10 aprilie 2020, pronunțată de Judecătoria Iași, pe care o menține. Definitivă”, au precizat magistrații ieșeni.

La prima instanță, individul a fost condamnat la 1 an și 4 luni de închisoare, cu suspendare, pentru ultraj.

Ionuț Petrecuț, acuzat că a sărit cu toporul la polițiști

Procesul în care Ionuț Petrecuț a fost acuzat de ultraj a început în urmă cu peste un an. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au precizat că individul a comis două fapte de ultraj.

„În după-amiaza zilei de 20 august 2016, inculpatul le-a adresat amenințări cu moartea agentului-șef adjunct de Poliție M.C. și agentului de Poliție A.B., ambii din cadrul Secției II de Poliție Rurală, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu. După aceasta, fiind înarmat cu un levier și un topor, inculpatul a continuat amenințările, ceea ce l-a determinat pe agentul-șef adjunct M.C. să scoată pistolul din dotare și să efectueze somație procedurală, fără a executa foc în plan vertical, moment în care inculpatul s-a refugiat în curtea locuinței sale și a aruncat cu o piatră în direcția lucrătorilor de Poliție, dar fără a-l nimeri pe vreunul dintre ei”, au menționat anchetatorii ieșeni.

De unde a pornit totul!

Pe 20 august 2016, la ora 16:48, un echipaj de Poliție a fost sesizat prin 112 de către o femeie că Ionuț Petrecuț a venit la stâna la care ea lucra și a început să îi adreseze injurii. Agenții s-au deplasat la fața locului, unde au luat legătura cu femeia. Aceasta le-a povestit că, în timp ce se afla la stână, a fost acostată de Ionuț Petrecuț, care a început să-i adreseze injurii.

Femeia le-a relatat polițiștilor că, după acest moment, a plecat spre pădure, unde se afla concubinul ei, cu turma de oi, fiind urmată de Ionuț Petrecuț, care a luat un par, cu care avea intenția să-i lovească pe amândoi. Femeia a mai povestit că iubitul ei a mers să îl anunțe despre acest incident pe proprietarul stânii, iar Ionuț Petrecuț s-a apropiat de ea și a tras-o de fusta cu care era îmbrăcată, rupându-i-o.

Adauga un comentariu