Local

Să-l învățăm pe analfabetul parlamentar PSD, Vasile Cîtea, gramatica limbii române! Postările PSD-istului sunt horror – FOTO

Publicat: 22 feb. 2024
_____ Vizualizări 7 Comentarii
Să-l învățăm pe analfabetul parlamentar PSD Vasile Cîtea gramatica limbii române Postările PSD-istului sunt horror - FOTO
Deputatul PSD Vasile Cîtea a terminat liceul la 24 de ani. Postările lui sunt pline de greșeli gramaticale

Ciuma roșie PSD trimite în Parlamentul României toți analfabeții. Postările făcute de Vasile Cîtea pe rețelele de socializare sunt pline de greșeli gramaticale. Parlamentarul scrie fără cratimă, nu respectă spațierile etc.

Este și normal de la un om care a terminat liceul la vârsta de 24 de ani, iar ulterior a făcut câte facultăți a dorit domnia sa. Șeful său pe linie de partid a dat Bacalaureatul la vârsta de 28 de ani. Nu mai miră pe nimeni, în Parlamentul României intră toți analfabeții!

Să-l învățăm pe analfabetul parlamentar PSD, Vasile Cîtea, gramatica limbii române

Vasile Cîtea este parlamentar PSD dar și șef al Federației Române de Box. În postările publicate pe rețelele de socializare, parlamentarul scrie incorect gramatical. Practic trântește pe jos cu limba română. Este ireal, absurd cum ciuma roșie trimite în Parlamentul României toți analfabeții. Este de noaptea minții cum românii votează asemenea specimene care au terminat liceul la vârsta de 24 de ani. Într-un demers fără precedent în presa din România, BZI.RO îl va învăța un pic de limba română pe Vasile Cîtea:

text original:

”Primul meci pe ziua de azi ,prima victorie şi prima medalie de aur obținută de România la TI.de Box ,,Dracula Open “Ploieșteanul Visarion Andrei,elevul dlui. Titi Tudor (prosop) ,la învins pe sportivul din Polonia! Competiția continuă și sperăm să mai obținem și alte medalii de aur. Felicitări sportivilor și antrenorilor care sunt la această competiție foarte puternică!!! Succes mai departe ! Sus FRB ! HAI ROMÂNIA!!!”

Câteva dintre greșelile gramaticale:

Lipsa spațiului după virgulă: „azi ,prima” -> „azi, prima”
Lipsa diacriticului în cuvântul „obținută”: „obţinuta” -> „obținută”
Lipsa cratimei: „la învins” -> „l-a învins”

text original:

Azi se desfășoară finala la fete , junioare și tineret din cadrul Turneului Internațional,,Dracula Open “ la Ploiești sala Olimpia. Avem asigurate 6 Medalii de Aur și 3 de argint! Competiția Continuă azi și mâine băieții începând cu ora 15:00!!!

text corectat

„Azi se desfășoară finala la fete, junioare și tineret din cadrul Turneului Internațional ‘Dracula Open’ la Ploiești, sala Olimpia. Avem asigurate 6 Medalii de Aur și 3 de argint! Competiția continuă azi și mâine, băieții începând cu ora 15:00!”

Acestea sunt doar câteva dintre postările publicate de Vasile Cîtea și care au greșeli gramaticale grave. Este  de prost gust ca un parlamentar să nu aibă minime cunoștințe gramaticale. Nu este normal ca într-o țară în care președintele ne explică despre ” România Educată” să existe asemenea specimente. Românii trebuie să înțeleagă că doar printr-o schimbare de atitudine țara va putea progresa. Că ciuma roșie PSD și febra galbenă PNL trimit în parlament tot felul de specimene, nu mai suprinde pe nimeni. Românii pot alege să NU mai încurajeze astfel de comportamente!

Vom reveni!

Comentarii
  • Vasile, cînd ți-am spus că mai mult de șef de tură la fgm nu ai fi ajuns, dacă nu era Solcanu, te-ai supărat!! Dacă in Romania s-ar fi aplicat legea,tu ar fi trebuit să fii la pușcărie pentru devalizarea fgm_ului,nu singur,dar tu în mod expres pentru că ai fost principalul beneficiar al banului!

  • Omul n-are nicio vina. Vina apartine exclusiv votantilor. Iesenilor care l-au placut si l-au votat. Probabil ca multi s-au regasit in el. Prost e ala care da (votul), nu ala care il cere.

  • neam de tarla catea vasale a inselat cu lingaul de pricop traian sute de agenti de paza la fgm ,nu au trecut la stat nimic si pasnicii au pierdut vechimea in munca ,au amandoi vile cat palatu culturii cu banii furati de la amaratii de pasnici .

Adauga un comentariu