Local

„Săgeata” Cordunenilor, care flutura o sabie în centrul Iașului, tremură de emoții! Procurorii nu vor să-l mai vadă în libertate! Belele din trecut îl bântuie! GALERIE FOTO (Exclusiv)

Publicat: 19 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Săgeata Cordunenilor care flutura o sabie în centrul Iașului tremură de emoții Procurorii nu vor să-l mai vadă în libertate Belele din trecut îl bântuie GALERIE FOTO Exclusiv
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis din nou în judecată pe Ștefan Andrei Boncu, de data aceasta pentru conducere fără permis

Unul dintre membrii lumii interlope din Iași va fi nevoit să dea din nou explicații în instanță. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată pe Ștefan Andrei Boncu, pentru conducere fără permis și refuz sau sustragere de la prelevarea de probe biologice. În urmă cu câteva săptămâni, acesta a fost trimis în fața magistraților în urma unui scandal

Cel mai loial „locotenent” al Cordunenilor stă din nou cu sufletul la gură! Procurorii ieșeni îl vor „legat” după ce a fost prins șofând fără permis pe străzile din județ! În plus, Stefan Andrei Boncu nu este la prima lui ispravă de acest gen!
Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată pe Ștefan Andrei Boncu, pentru conducere fără permis și refuz sau sustragere de la prelevarea de probe biologice. Acum, urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Ulterior, magistrații vor asculta ce au de spus anchetatorii și cel mai loial „locotenent” al Cordunenilor, pentru a putea lua o decizie în cest caz.

Ieșeanul Ștefan Andrei Boncu, acuzat că a șofat fără permis

Ieșeanul Ștefan Andrei Boncu a intrat în vizorul anchetatorilor în urmă cu câțiva ani, după un incident în trafic. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au precizat că, la finele anului 2015, cel mai loial „locotenent” al Cordunenilor a fost reținut după ce a fost prins conducând fără permis. De altfel, în urma incidentului, Boncu (43 de ani) a și fost reținut după ce a încercat să fugă de polițiști când aceștia i-au făcut semn pentru a opri.
Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Iași, Boncu a fost observat la volanului unui Mercedes de către agenții rutieri. Aceștia au încercat să îl oprească, moment în care ieșeanul a apăsat pedala de accelerație și a intrat pe sens interzis. Oamenii legii au mai spus că acesta a intrat cu vehiculul într-un gard, după care a abandonat mașina și a încercat să fugă de agenți.

Anchetatorii l-au trimis în judecată și după ce s-a filmat în centrul Iașului cu o sabie în mână

Anchetatorii ieșeni au mai susținut că Ștefan Andrei Boncu a fost prins de unul dintre polițiști și pus la pământ, după care a fost încătușat. Mai mult, Boncu ar fi refuzat să sufle în etilotest, după ce agenții au avut suspiciunea că acesta ar fi consumat alcool înainte de a urca la volan.
De asemenea, agenții au constatat că Ștefan Boncu nu avea permis de conducere.

„Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au prins un bărbat din municipiul Iași care conducea un autoturism pe strada Palat fără a avea permis. Acesta a refuzat testarea cu aparatul alcooltest. Polițiștii au efectuat semnal regulamentar de oprire șoferului respectivului auto, întrucât a încălcat semnificația unui indicator rutier. Acesta și-a continuat deplasarea. Într-un final, șoferul a fost imobilizat deoarece a încercat să fugă. În urma probatoriului administrat în cauză, polițiștii ieșeni au luat măsura reținerii pentru 24 de ore a conducătorului auto, care a fost dus în Arestul Poliției”, au precizat atunci reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Amintim că cel mai loial „locotenent” al Cordunenilor nu e la prima ispravă de acest gen. Ștefan Andrei Boncu a fost trimis recent în judecată după ce s-a filmat în centrul Iașului cu o sabie în mână, în timp ce își provoca rivalii.

Adauga un comentariu