Cancan

Salata de slăbit cu care se menține în formă Oana Roman

Publicat: 15 iul. 2021
Oana Roman mai supla, in rochie rosie, dupa ce a mancat salata de slabit o perioada mai indelungata
Oana Roman ține o dietă personalizată. Datorită ei, a slăbit până acum în jur de 20 kg și are de gând să nu se oprească aici

Oana Roman ține, de anul trecut, o dietă de slăbit foarte eficientă. A dat jos, până acum, peste 20 de kilograme. Se simte mult mai bine, iar internauții o felicită aproape zilnic pentru schimbarea făcută. Mai mult, a inclus în alimentaţie un preparat adjuvant. Iată salata de slăbit recomandată de Oana Roman.

Vedeta a petrecut recent o vacanţă atât cu soţul, cât şi cu fetiţa. Mai apoi a făcut o escapadă romantică la munte, doar cu soţul. Totul la numai câteva săptămâni distanţă de următoarea ei nuntă. Pentru că îşi doreşte să arate cât mai bine, s-a apucat de slăbit încă de anul trecut. Are acum un regim dietetic adecvat. Iar anul acesta a lucrat la tonifiere, dar şi la extirparea pielii în exces. Iată ce îi place să mănânce şi ce o ţină în formă.

Salata de slăbit recomandată de Oana Roman

Când e vorba de alimentaţie, Oana Roman recomandă produsele cât mai sănătoase. Reţeta de mai jos face parte din această categorie. Iată ce a împărtăşit recent pe InstaStory.

„O să vă arăt ceva foarte interesant. Este vorba despre o salată pe care eu o consum frecvent. Este prima mea masă pe ziua de astăzi și ultima, am mai avut doar o gustare mai devreme. Este o salată pe care o mănânc cu pulpe de pui la grătar. Salată are frunze de salată verde și roșie, porumb, brânză telemea și un sos făcut din muștar Dijon și un pic de maioneză. Această salată este genială, credeți-mă!”, a povestit Oana Roman pe InstaStory.

Oana Roman se recăsătorește cu Marius Elisei peste câteva săptămâni

Oana Roman are 45 de ani şi, în numai câteva săptămâni, va îmbrăca din nou rochia de mireasă. Se recăsătoreşte cu soţul său, Marius Elisei. Acesta este mai mic ca vârstă decât Oana Roman cu aproximativ 10 ani. Ei sunt divorţaţi, dar se pare că va fi numai o reînnoire a jurămintelot, nu o cununie civilă. De ce? Pentru că ea nu şi-a schimbat actele încă de când s-a pronunţat divorţul, în urmă cu aproape 5 luni.

“Eu am divorțat, dar nu am apucat să-mi schimb actele. Nu cred că e cazul să ne recăsătorim civil. Părintele mi-a zis: «Eu slujba de dezlegare nu v-am făcut». Nu cred că mai e căzul să facem alte hârtii. Doar la biserică o să ne reînnoim jurămintele.

Și vreau să fac și o petrecere mare și să-mi fac o rochie cum vreau eu. Eu la nuntă de abia mă operasem și rochia mi-a făcut-o sor-mea, dar nu a fost cum am visat eu. Acum îmi fac o rochie învoire sau roz pudră. Sper să ne ajute Dumnezeu să am timp să o facem anul acesta, prin septembrie”, a declarat faţa lui Petre Roman în cadrul emisiunii “Xtra Night Show” care rulează în grila de programe de la Antena Stars.

Potrivit mărturiilor sale, Marius Elisei a fost cel care a cerut divorțul; cuplul are o fiică pe care o cheamă Isabela.

Același regim alimentar l-a folosit și Corina Caragea, pentru a da jos cele 4-5 kilograme acumulate în timpul izolării cauzate de pandemie. Cristina Șișcanu, pe de altă parte, a încercat o mulțime de diete, pentru a scăpa de kilogramele din timpul sarcinii.

Adauga un comentariu