Sport

Sampdoria și Genoa, două rivale din Serie A, îl vor pe fotbalistul român Vlad Dragomir! Perugia cere două milioane de euro

Publicat: 06 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Sampdoria și Genoa două rivale din Serie A îl vor pe fotbalistul român Vlad Dragomir Perugia cere două milioane de euro
Fotbalistul român Vlad Dragomir are oferte de la Sampdoria și Genoa, două rivale din Serie A

Rivalele Genoa și Sampdoria îl vor pe Vlad Dragomir, fotbalistul român, care a evoluat pentru grupele de juniori ale lui Arsenal. Perugia i-a fixat și prețul

Prestațiile lui Vlad Dragomir de la Perugia l-au adus pe internaționalul român în atenția echipelor importante din Europa și din Serie A. După Genk și Benfica, două echipe din Italia vor să-l transfere pe Dragomir.
Rivalele din Serie A, Genoa și Sampdoria, îl vor pe jucătorul care a evoluat pentru grupele de juniori ale lui Arsenal. Perugia i-a fixat și prețul. Este gata să-l lase să plece în schimbul a două milioane de euro, potrivit Calciomercato.

„Ambele echipe au pus ochii pe bijuteria Perugiei și își doresc să îl transfere în următoarea perioadă de transferuri. De la intenții la fapte, nu va fi ușor pentru niciunul dintre cele cluburi din Genoa. Evoluțiile lui Dragomir au atras și interesul lui Galatasaray, Benfica și Genk”, scriu jurnaliștii italieni.

Vlad Dragomir a ajuns liber de contract la Perugia

Italienii au obținut, în 2018, semnătura lui Dragomir, fotbalist care a jucat timp de trei sezoane la grupele de juniori ale lui Arsenal. Perugia i-a oferit un contract pe trei ani de zile, iar în primul sezon a fost titular incontestabil, bifând nu mai puțin de 49 de partide în Serie B.
Vlad Dragomir a jucat în 20 de meciuri în acest sezon pentru cei de la Perugia.

Adauga un comentariu