Cancan ultimă oră

Sandra Izbașa s-a căsătorit. Soțul acesteia este rudă cu Ștefan Bănică Jr.

Publicat: 30 iul. 2021
Gimnasta Sandra Izbașa, în vârstă de 31 de ani, s-a căsătorit cu unul dintre actorii Teatrului Notarra, Răzvan Bănică, în vârstă de 29 de ani.

Gimnasta Sandra Izbașa, în vârstă de 31 de ani, s-a căsătorit cu unul dintre actorii Teatrului Notarra, Răzvan Bănică, în vârstă de 29 de ani.

Cunoscuta gimnastă trăiește o poveste de dragoste cu Răzvan Bănică, nepotul lui Ștefan Bănică Jr.

Sandra Izbașa a fost cerută în căsătorie de Crăciun, în 2020.

Cei doi s-au cununat civil astăzi, 30 iulie, spre bucuria familiilor, prietenilor și a fanilor.

Colegele Sandrei și cântăreața Ana Baniciu au dat vestea, publicând fotografii și filmulețe de la eveniment.

Cine este soțul Sandrei Izbaşa

Fosta mare gimnastă a confirmat că este într-o relație cu nimeni altul decât nepotul lui Ștefan Bănică. Răzvan Bănică, cel cu care se iubește frumoasa sportivă, este actor la Teatrul Nottara din București. Cei doi și-au anunțat relația printr-o postare pe Instagram.

Cei doi îndrăgostiţi și-au făcut publică relația, printr-o postare pe Instagram. Imaginea a fost publicată de Răzvan, 28 de ani, actor la Teatrul Nottara din Capitală. Acesta a absolvit Universitatea de Artă Teatrală și Cinematografie.

„Awww, esti vagaboooont😂”, i-a comentat amuzată Sandra Izbașa iubitului său, după o replică făcută celebră de Răzvan Fodor, la Asia Express

Răzvan Bănică este absolvent al Universității de Artă Teatrală și Cinematografie. Acesta a jucat în mai multe producții TV, precum și în numeroase piese de teatru. Răzvan este nepotul lui Ștefan Bănică Jr.. Cu toate acestea, el a declarat că unchiul său nu a avut nicio implicare în cariera sa.

În ultima perioadă, Sandra Izbașa este o prezență tot mai des văzută la evenimentele mondene și face furori în mediul virtual.

S-a iubit cu Petrișor Ruge

Sandra Izbaşa şi dansatorul Andreei Bălan, Petrişor Ruge, s-au despărţit în 2017. Despre cei doi s-a scris că formează un cuplu încă din 2015. Niciunul din ei însă nu a confirmat acest lucru, ba mai mult, timp de mai bine de un an s-au ferit să apară împreună. Cei doi au participat la o emisiune-concurs de dans, iar orele în șir petrecute împreună la sala de repetiții i-au apropiat. Așa că între ei a început să fie mai mult decât o simplă prietenie. Cei doi au realizat că există o chimie, așa că au pus bazele unei relații în care, la început, nici ei nu credeau.

Despre iubirea lor a știut puțină lume, părinții și câțiva apropiați. Unii dintre cei care au știut că Petrișor și Sandra formează un cuplu au fost Andreea Bălan și membrii trupei ei. Aceștia însă au păstrat secretul, respectându-le dorința. Faptul că Bălanca avea multe concerte în țară și în străinătate, iar Petrișor, fiind dansator în trupa ei, o însoțea, i-a ajutat pe ei în relație. Așa și-au trăit Sandra Izbașa și Petrișor Ruge iubirea, departe de ochii curioșilor.

Această relație însă e de domeniul trecutului, iar de curând tocmai s-a aflat cine este iubitul Sandrei Izbaşa.

Adauga un comentariu