Actualitate

Sânziana Buruiană a dat detalii picante din viața intimă! „Ideal este să faci dragoste în fiecare zi!“

Publicat: 16 feb. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Sânziana Buruiană a dat detalii picante din viața intimă Ideal este să faci dragoste în fiecare zi
Sânziana Buruiană a dat detalii picante din viața intimă

Sânziana Buruiană a dat detalii picante din viața intimă. Blondina a renunțat de ceva timp la lumina reflectoarelor și și-a întemeiat o familie alături de soțul ei, căruia i-a dăruit două fetițe. Chiar dacă prioritățile s-au schimbat, fosta asistentă TV spune că nu a neglijat viața de cuplu și consideră că viața intimă este foarte importantă într-o relație.

Sânziana Buruiană a dat detalii picante din viața intimă!

Sânziana Buruiană a fost mereu deschisă cu privire la viața ei sentimentală. Blondina nu a ezitat să vorbească despre viața de cuplu și despre viața ei sexuală. Sexul este o parte importantă din relația de cuplu, însă atunci când apar copiii și alte priorități, majorității partenerilor le rămâne foarte puțin timp de petrecut împreună, plus că intervine monoton.

„Ideal este să faci dragoste în fiecare zi până apar grijile, responsabilitățile și bătrânețea”, s-a destăinuit Sânziana Buruiană.

Blondina a precizat că știe cum să își țină soțul aproape și a dezvăluit secretul unei relații de lungă durată.

„Chiar îi găsisem o postare astăzi și mi s-a părut foarte amuzant, că pentru a avea o căsnicie fericită, soțul trebuie să iasă satisfăcut din bucătărie, iar femeia din dormitor. Am zis că dacă mă mai întreabă cineva care e secretul căsnicie, pe asta o spun.

Cred că cel mai important e ca cei doi să aibă pasiuni comune, nu neapărat legate de serviciu, ci să își dorească aceleași lucruri, să aibă aceleași preferințe. Atunci chiar poți să zici că ți-ai găsit sufletul pereche. Altfel, dacă sunt contradicții și păreri diferite, după cum vezi, multe căsnicii eșuează. Trebuie să găsești acea persoană care să te completeze cumva, zic eu”, a mărturisit Sânziana Buruiană.

Sânziana Buruiană alăptează de opt ani

Sânziana Buruiană este căsătorită, din octombrie 2015, cu Nicolae Zuluf. Izabela, fiica lor cea mare, a venit pe lume în anul 2016. În octombrie 2020, Sânziana Buruiană a devenit mămică pentru a doua oară. Aceasta a adus pe lume tot o fetiță care a primit numele Antonia. Sânziana Buruiană și partenerul ei de viață, Nicolae Zuluf, au botezat-o pe mezina lor în data de 15 iulie 2021. O perioadă, Sânziana Buruiană s-a mutat împreună cu familia sa la Budapesta, unde a făcut televiziune.

Sânziana Buruiană își alăptează încă fetițele. Anul acesta, în ianuarie, s-au împlinit opt ani de când face acest lucru. De altfel, Sânziana Buruiană își dorește să intre în Cartea Recordurilor în materie de alăptat. Aceasta a declarat că ar fi dispusă să o facă timp de 10 ani de zile.

„Pe 1 ianuarie s-au împlinit opt ani de când alăptez non stop. Nu mă opresc, le dau până vor dori ele să se oprească. Nu are ce să le cauzeze că stau amândouă bine cu imunitatea”, a declarat Sânziana Buruiană, care a dat detalii picante din viața intimă.

Adauga un comentariu