Cancan

Sânziana Buruiană a născut pentru a doua oară. Cum se numește fetița

Publicat: 02 oct. 2020
Sânziana Buruiană a născut cea de-a doua fetiță
Frumoasa Blondină a adus pe lume cea de-a doua fetiță care a primit nota 10 la naștere

Vedeta autohtona Sânziana Buruiană a născut joi o fetiță. Este pentru a doua oară când frumoasa blondină devine mamă, la o diferență de 5 ani. Nașterea nu a fost lipsită de emoții deoarece bebelușul a cântărit 3,7 kilograme. Totodată, Sânziana a și postat primele imagini cu cea de-a doua fetiță.

Sânziana Buruiană a avut parte de un alt moment extrem de fericit în viața ei. Frumoasa blondină a născut pentru a doua oară și este copleșită de emoții. Vedeta a născut încă o fetiță perfect sănătoasă, iar la câteva ore distanță a publicat și primele imagini cu acesta. Cum arată micuța?

Sânziana Buruiană a născut cea de-a doua fetiță

De curând, frumoasa blondină s-a prezentat la medic pentru a se pregăti de naștere. Aceasta a transmis în presă că va avea parte de o sarcină dificilă. Și aceasta deoarece fetița pe care urma să o nască se apropia de 4 kilograme.

Sânziana Buruiană a fost puternică și a continuat operația fără niciun fel de problemă, aceasta dovedindu-se un total succes. Blondina a arătat în continuare că este o luptătoare și nimic din ce va face pentru copii ei nu va fi greu. Aceasta a fost emoționată și nerăbdătoare să își vadă micuța, iar joi a venit pe lume și cea de a doua fiică a ei, Antonia.

Cum se simte proaspăta mămică

Tot ce a fost mai greu a trecut pentru Sânziana, iar acum se reface după operația de cezariană. Medicii i-au spus vedetei că placenta este destul de coborâtă, din cauza micuței, care cântărea 3,7 kilograme.

Extrem de încântată că a venit pe lume și a doua fetiță, Sânziana a mărturisit că atât ea, cât și bebelușul, au plâns împreună. Vedeta este plină de emoții și extrem de fericită că totul a decurs perfect și fără complicații. Micuța este de o frumusețe extraordinară și chiar a primit nota 10 din partea medicilor. Peste câteva zile, fetița urmează să fie dusă acasă, acolo unde își va cunoaște sora mai mare, pe Izabela.

„A luat nota 10 la naștere. A plâns mai mult decât Iza. Și eu am plâns. A plouat azi, deci va fi bogată. Are fața lui Zuluf când era mic”, a spus Sânziana Buruiană, fericită că a născut fără probleme.





Adauga un comentariu