Actualitate

Sarah Dumitrescu vorbește despre greutatea numelui pe care îl poartă: „Doar cei puternici reușesc!“

Publicat: 28 mart. 2024
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Sarah Dumitrescu vorbește despre greutatea numelui pe care îl poartă Doar cei puternici reușesc
Sarah Dumitrescu a vorbit despre greutatea numelui pe care îl poartă

Sarah Dumitrescu vorbește despre greutatea numelui pe care îl poartă. Fiica Anamariei Prodan recunoaște că numele de familie al mamei a cântărit greu în evoluția ei și spune ce sacrificii a fost nevoită să facă pentru a atinge performanța în sport.

Sarah Dumitrescu vorbește despre greutatea numelui pe care îl poartă: „Nu am avut copilărie!”

În vârstă de 24 de ani, fata baschetbalistului Tiberiu Dumitrescu și a Anamariei Prodan a făcut sport de mică și a crescut, din punct de vedere sportiv, peste hotare. Aceasta susține că există diferențe de mentalitate în sportul din România și cel din SUA. Sarah a vorbit și despre cele mai mari calități pe care le-a moștenit de la mama ei.

„Tatăl meu mi-a insuflat dragostea pentru baschet. A muncit alături de mine enorm ca să ajung în vârf. Mama la fel, m-a susținut enorm. Am noroc de niște părinți extraordinari. Nu am avut copilărie! Nu am știut ce sunt vacanțele, ieșirile cu prietenii sau distracțiile. Când eram în timpul campionatului când la echipa națională. Nu știu cum este să te distrezi fără limite, ca un copil. Dar fără muncă și sacrificii nu ai cum să faci performanță. A existat un preț al succesului, pe care am fost nevoită să-l plătesc. Am renunțat la copilărie și distracție, nu puteam altfel. Am realizat asta foarte repede, chiar dacă i-am mai vorbit în gând de «rău» pe părinții mei. Azi le mulțumesc pentru că au avut mână de fier când a venit vorba despre cariera și viața mea“, a declarat Sarah Dumitrescu.

Sarah Dumitrescu: „Am luat de la mama aproape totul“

Fiica Anamariei Prodan a menționat că a contat foarte mult numele Prodan, dar asta a pus și multă presiune pe ea.

„Numele mamei mele atârnă foarte greu, este adevărat. Am cea mai puternică mamă și femeie lângă mine, o legendă. O femeie care a reușit și reușește în tot ce își propune să facă. Am luat de la ea aproape totul. Am să o fac cea mai mândră mamă. Sunt Sarah Dumitrescu, nu sunt Sarah, fata Anamariei Prodan. Am luat de la mama forța de a merge numai înainte, mândria, demnitatea, loialitatea, multe. Foarte multe. Lumea are pretenții mai mari de la cei născuți în familii mari, este firesc. Se presupune că ei au bani și le e ușor ajungă în top. De ajuns este ușor, de rămas acolo este greu pentru că trebuie să muncești enorm. În viață reușesc cei mai puternici“, a adăugat fiica Anamariei Prodan.

Sarah a menționat că există diferențe mari între baschetul american și cel din România.

„Diferențele sunt enorme. De mentalitate în primul rând, de forță, de multe. Eu am avut noroc să joc la Sepsi, o echipă condusă cu un management occidental și de un antrenor fabulos. Exact ca în America este totul aici. În America lumea este altfel. Nu se uită în curtea vecinului. Nu sunt interesați de ce haine porți sau de ce mașină conduci, sa nu mai spun cu cine iei masa. Acolo se pune preț pe performanță și pe randament“, a mai zis Sarah Dumitrescu, care a vorbit despre greutatea numelui pe care îl poartă.

Comentarii
Adauga un comentariu