Cancan

Sarah Dumitrescu Prodan, despre răutățile cu care s-a confruntat. „Numele tău nu că a fost ca un hop…”

Publicat: 19 feb. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Sarah Dumitrescu Prodan despre răutățile cu care s-a confruntat. Numele tău nu că a fost ca un hop
Sarah Dumitrescu Prodan a avut de înfruntat o groază de răutăți de-a lungul timpului, dar peste care a reușit să treacă cu brio

Sarah Dumitrescu Prodan, fiica Anamariei Prodan, a fost invitată în podcastul mamei sale unde a discutat despre experiența copilăriei, cum a perceput răutățile celor din jur și cum a fost să aibă mereu cu ea numele mamei sale.

Anamaria Prodan a trăit momente pline de emoție în timpul unui podcast pe care l-a realizat personal, unde a avut-o ca invitată pe fiica sa, Sarah Dumitrescu Prodan. Cele două au purtat o discuție care a depășit relația obișnuită de mamă-fiică și au dezvăluit informații noi pentru publicul larg.

Sarah Dumitrescu Prodan, despre răutățile cu care s-a confruntat

Sarah Dumitrescu Prodan, fiica Anamariei Prodan, a discutat în podcastul realizat de mama sa despre experiența de a purta un nume atât de influent, dacă a resimțit răutăți din partea celor din jur și cum a fost să fie mereu asociată cu imaginea fiicei impresarei de fotbal, în loc să fie recunoscută pentru propria sa identitate atunci când își construia viitorul.

„Răutate și invidie mereu o să fie, indiferent de ce faci. Nu știu de Rebeca și de Bebe, doar că mie, nu neapărat că nu mi-a plăcut. De când m-am apucat de baschet, știam exact ce o să fac, iar numele tău nu că a fost ca un hop pe care trebuia să-l trec, era mereu acolo, în spate, la care trebuia să mă gândesc.

Și la școală în România cred că mereu lumea nu mă vedea Sarah, jucătoarea de baschet, care e bună la ce face, ei mă vedeau ca fata Anamariei Prodan și nimic altceva.”, a povestit Sarah Dumitrescu Prodan.

Ce spune Sarah Dumitrescu Prodan despre studiile din SUA

În cadrul aceluiași podcast, Sarah a vorbit și despre studiile pe care le-a urmat în SUA.

“Știam că e doar începutul, știam că eram pregătită, dar nu știam ce mă așteaptă când ajung la facultate. De zece ori mai greu, dacă credeați că era ușor la liceu, la facultate era și mai greu. Mi-a luat ceva timp să mă adaptez și am luat-o de la început, ca la liceu. Am început încet până am putut să țin pasul și am ținut pasul.”, a spus Sarah Dumitrescu Prodan.

Sarah a dezvăluit și sumele pe care le primea lunar de la mama ei. „Cred că noi mereu am avut bani controlați, mereu am avut carduri unde ne puneai bani.

Îmi aduc aminte, la IMG, nici nu aveam nevoie. Eram acolo, mâncam acolo, aveam tot ce aveam nevoie, mai mult decât aveam nevoie, adidași, haine de la club. Cred că îmi trimiteai câteva două, trei sute de dolari și mereu îmi rămâneau.”, a povestit Sarah, în cadrul podcast-ului mamei sale.

Sarah Dumitrescu Prodan a avut de înfruntat o groază de răutăți de-a lungul timpului, dar peste care a reușit să treacă cu brio.

Adauga un comentariu