Cancan

Sarah Harding a murit la doar 39 de ani. Cântăreața a pierdut lupta cu cancerul

Publicat: 06 sept. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Sarah Harding a murit la doar 39 de ani. Cântăreața a pierdut lupta cu cancerul
Cantareata Sarah Harding a murit la varsta de doar 39 de ani

Veste tristă din lumea muzicii unde artista Sarah Harding a murit la doar 39 de ani. Cântăreața a piedut lupta cu cancerul care i s-a extins la plămâni și la coloană. După toate tratamentele pe care le-a urmat, medicii i-au dat din nefericire vestea tristă că nu va mai prinde încă un Crăciun.

Mama artistei a fost cea care a confirmat tragica veste pe Instagramul cântăreței.

Sarah Harding a murit

Marie, mama artistei, a postat un anunț pe o rețea de socializare unde a anunțat faptul că tânăra cântăreață s-a stins din viață.

„Cu multă durere azi vă anunț că frumoasa mea fiică Sarah din păcare a murit. Mulți dintre voi știau că Sarah luptă cu cancerul și a luptat atât de puternic până în ultima ei zi. A murit în această dimineață. Vreau să mulțumesc tuturor pentru sprijinul vostru din ultimul an. A însemnat enorm pentru ea și i-a dat putere și liniște faptul că știa că a fost iubită. A fost o stea puternic strălucitoare și sper ca toată lumea să-și aducă aminte de ea așa, ci nu cum a fost în în timpul luptei împotriva acestei boli teribile.”

Sarah Harding a devenit celebră în 2002 cu trupa britanică Girls Aloud, iar în decembrie anul trecut a anunțat că suferă de cancer în stare terminală și s-ar putea să nu mai prindă Crăciunul următor, ceea ce din păcate s-a și întâmplat.

Sarah Harding a devenit celebră în 2002

Sarah Harding a făcut parte din formaţia britanică „Girls Aloud”, formată în cadrul spectacolului de televiziune Popstars: The Rivals, la finele anului 2002. Grupul era format din format din interpretele Cheryl Cole, Nadine Coyle, Sarah Harding, Kimberley Walsh şi Nicola Roberts.

De-a lungul carierei muzicale, cele cinci au lansat cinci albume de studio şi trei albume de compilaţie, două dintre ele ocupând locul 1 în ierarhia celor mai bine vândute materiale discografice din ţara Marea Britanie. Formaţia deţine cele mai multe intrări consecutive în primele zece poziţîi ale listei UK Singles Chart, pentru o formaţie compusă în totalitate din femei, cu douăzeci de reuşite.

România este îndoliată după moartea lui Ion Caramitru și Ivan Patzaichin

România trece prin momente cumplite după ce duminica, 5 septembrie 2021, doua din gloriile tarii s-au stins din viață.

Ion Caramitru a murit la vârsta de 79 de ani după ce a fost internat o bună perioadă de timp la spitalul Elias din București.

Lumea sportului a fost și ea zguduită din temelii de dispariția lui Ivan Patzaichin care s-a stins la vârsta de 71 de ani după ce a dus o luptă cruntă cu o boală nemiloasă.

Dumnezeu să îi ierte!

Adauga un comentariu