Stiri si curiozitati

Șaten deschis nuanțe. Cum să obții și să menții acest look natural

Publicat: 19 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Șaten deschis nuanțe. Cum să obții și să menții acest look natural
Pentru tipul de nuanță a pielii de primăvară, femeile pot opta cu încredere pentru culori calde de grâu sau maro auriu

În zilele noastre, naturalețea este la modă și evident că femeile sau înghesuit la saloane pentru a obține un șaten deschis de diferite nuanțe. Astfel, tot mai multe doamne optează pentru nuanțe naturale. Culoarea castanie a părului este una dintre cele mai versatile opțiuni.

Culoarea părului șaten poate fi deschisă, închisă sau chiar roșcată. Culoarea aceasta este nobilă și interesantă. În plus, maroul accentuează tonul natural al pielii și face ca fața să pară mai îngustă și mai definită. Maroul deschis arată spectaculos. Acesta poate atenua vizual trăsăturile faciale grosiere sau mari. Această nuanță se potrivește în special fetelor cu pielea deschisă și cu ochii albaștri sau gri. În plus, se potrivește de minune cu nuanțele reci de păr. O nuanță aurie sau caramel se potrivește bine cu pielea măslinie și bronzată.

parul saten deschis al unei femei
Ceea ce au în comun toate acestea este naturalețea și relevanța

Șaten deschis nuanțe. Alegerea look-ului potrivit în funcție de culoare tenului

Culoarea părului șaten este o nuanță care se va potrivi bine absolut tuturor femeilor. Dacă ai părul șaten deschis în mod natural, această culoare de păr ți se va potrivi perfect. Există multe opțiuni de coafare pentru a pune în valoare pe deplin adevărata frumusețe a acestei culori. Obținerea nuanței dorite, mai ales dacă vă vopsiți părul pentru prima dată, este mult mai ușoară într-un salon decât acasă. Ulterior, culoarea părului șaten poate fi menținută acasă. Șatenul deschis are o gamă largă de nuanțe.

femeie cu parul saten deschis
Obținerea nuanței dorite, mai ales dacă vă vopsiți părul pentru prima dată, este mult mai ușoară într-un salon decât acasă

Ceea ce au în comun toate acestea este naturalețea și relevanța. Pentru fetele cu ochi verzi, albaștri sau căprui deschis, este logic să încerce o culoare castanie mai intensă, cum ar fi nuanța de „ciocolată cu lapte” sau „castanie perlată”.

Pentru tipul de nuanță a pielii de primăvară, femeile pot opta cu încredere pentru culori calde de grâu sau maro auriu. Acestea vor putea fi aplicat foarte ușor pe părul șaten. Nuanțele mai închise pot fi încercate de posesoarele unui ten transparent ca porțelanul.

Cum să-ți pregătești părul pentru vopsire?

Atunci când mergeți la salon, există câteva lucruri pe care le puteți face în prealabil pentru a îmbunătăți opțiunea finală de colorare a părului. Rezultatele vor face, fără îndoială, o mare diferență dacă le urmați. Acestea sunt idei generale, sfaturi și trucuri pe care le poți urma pentru a avea un păr incredibil.

Înainte de a aplica o nuanță de șaten deschis pe părul tău asigură-te că folosești un tratament de condiționare profundă înainte de a-l vopsi. Alege o tunsoare bună înainte de a merge la salon. Atunci când îți tunzi părul, culorile arată și mai bine.

femeie cu parul saten deschis
Culoarea părului șaten este o nuanță care se va potrivi bine absolut tuturor femeilor

Asigură-te că folosești un șampon bun pentru a-ți curăța scalpul și părul. În acest fel, puteți obține un păr proaspăt, cu care stilistul poate lucra mai ușor. Nu vă spălați părul cu o zi înainte de vopsire. Acest lucru va ajuta noua culoare să reziste mai bine. Folosește un tratament cu ulei fierbinte atunci când îți vopsești părul. Folosiți ulei de lavandă cu vitamina E pentru a vă hrăni părul din interior spre exterior.

Știi că părul șaten deschis vopsit în diferite nuanțe devine ulterior uscat și fragil. Este posibil să observați că după vopsit acesta este și mai predispus la rupere. Acest lucru se datorează nivelului ridicat de substanțe chimice din culoare. Pentru ca părul tău să redevină puternic și frumos, urmează câteva reguli simple. De asemenea, încercați să vă schimbați dieta pentru a include mai multe fructe.

parul saten deschis al unei femei
Culoarea părului șaten poate fi deschisă, închisă sau chiar roșcată
Adauga un comentariu