Stiri si curiozitati

Tunsori în scări cu volum. Un look de excepție potrivit pentru femeile romantice

Publicat: 25 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Tunsori în scări cu volum. Un look de excepție potrivit pentru femeile romantice
O tunsoare în scări pe păr mediu este ușor de coafat

Abordând tunsori în scări cu volum veți accentua șuvițele, simplificând coafarea și reîmprospătând lookul fără a face schimbări drastice sau a sacrifica lungime. Maestrul pentru a crea o „treaptă” de păr, tăie fiecare șuviță astfel încât să fie puțin mai lungă cu 2-3 mm decât cea anterioară. Vârfurile părului în această tehnică formează fie o linie ovală netedă.

În ciuda faptului că cascada și scara au aceeași vârstă, ambele tunsori au apărut la sfârșitul anilor ’80, ele sunt destul de diferite prin tehnica de execuție. Freza creează o cascadă în mai mulți pași care schimbă părul în etape. Diferența dintre cel mai scurt și cel mai lung păr este substanțială. Într-o astfel de coafură, părul este așezat în cascadă de la bărbie în sus. Principala diferență între aceste coafuri este starea de spirit pe care o creează. O scăriță este mai romantică, feminină, neglijentă și versatilă, în timp ce o cascadă este mai nervoasă, provocatoare și se referă la coafurile extreme din epoca punk.

femeie tunsa in scari cu volum
Principala diferență între aceste coafuri este starea de spirit pe care o creează

Tunsori în scări cu volum. Avantajele coafurii

O scară de păr mediu nu numai că vă permite să vă schimbați aspectul, dar și să rezolvați câteva probleme practice urgente. Cel mai mare avantaj al acestei coafuri constă în faptul că această coafură îți permite schimbarea look-ului fără a sacrifica lungimea părului, acesta este un beneficiu important al unei scări. De fapt, părul rămâne cam la fel de lung ca înainte.

Coafura înviorează stilul. Pentru că este întotdeauna eșalonat, poate tăia părul într-o coroană voluminoasă care rezistă chiar și fără coafare. Pentru a accentua scările fiți creativi cu culorile.

femeie tunsa in scari cu volum
Diferența dintre cel mai scurt și cel mai lung păr este substanțială

Ladder este o bază excelentă pentru a experimenta cu culoarea, fie că este vorba de reflexii, shatouch, balayage sau ombré. Chiar și colorarea ușoară a câtorva șuvițe sau a vârfurilor poate crea un joc frumos de lumină în șuvițele tale.

O tunsoare în scări pe păr mediu este ușor de coafat. Dacă nu ai timp, spală-te și usucă-ți capul, iar șuvițele vor fi pur și simplu aranjate de la sine. Buclele romantice în scăriță pot fi, de asemenea, create cu ușurință prin răsucirea șuvițelor umede în rulouri și uscarea lor cu o perie.

Căror femei li se potrivește această coafură?

Un beneficiu important al scării este versatilitatea sa. Această tunsoare va împodobi aproape pe oricine, deoarece creează un aspect foarte feminin și natural. Fetele cu un tip de față triunghiulară, pătrată și rotundă ar trebui să acorde o atenție deosebită acestei tunsori.

femeie tunsa in scari cu volum
Această tunsoare va împodobi aproape pe oricine

În primul și al doilea caz, va netezi defectele trăsăturilor, în al treilea rând, coafura va extinde ușor ovalul, făcându-l mai armonios. Părul în scări se face cel mai bine pe părul drept, șuvițele crețe pot fi, de asemenea, eșalonate, dar veți avea nevoie de un styling special.

Dacă părul tău este subțire și rar, modelele de tunsori în scări cu volum îl va face să pară mai gros. De asemenea, dacă părul tău este foarte voluminos, tunsoarea te poate ajuta să îl păstrezi organizat și să îți ușurezi coafarea. O scară nu are practic nicio restricționare. Poate că singura categorie de fete care ar trebui să o evite sunt fetele cu fața plină și părul foarte des. Pentru ei, o scară poate adăuga greutate vizuală.

femeie tunsa in scari cu volum
Un beneficiu important al scării este versatilitatea sa
Adauga un comentariu