Titlurile zilei

Sătul de singurătate, un profesor de limba română a recurs la o metodă inedită de a-şi găsi sufletul pereche! Pretendentele trebuie să aibă câteva calități: „Nu caut aventuri” – FOTO

Publicat: 26 feb. 2024
_____ Vizualizări 29 Comentarii
Sătul de singurătate un profesor de limba română a recurs la o metodă inedită de a-şi găsi sufletul pereche Pretendentele trebuie să aibă câteva calități Nu caut aventuri - FOTO
Sătul de singurătate, cu prilejul Dragobetelui, Ioan Antochi, un profesor de limba română, a recurs la o metodă inedită de a-şi găsi sufletul pereche

Sătul de singurătate, cu prilejul Dragobetelui, Ioan Antochi, un profesor de limba română, a recurs la o metodă inedită de a-şi găsi sufletul pereche. Bărbatul în vârstă de 41 de ani și-ar dori să găsească o tânăra ortodoxă, cu care să-și întemeieze o familie.

Un profesor de limba română îşi caută sufletul pereche pe Facebook: „Sper că mai există tinere sincere, cu suflet bun, și de bună credință”

Ioan Antochi
Ioan Antochi a mărturisit că a fost dezamăgit în dragoste, motiv pentru care crede că e destul de greu să mai întâlnești o persoană de încredere

Ioan Antochi doreşte din tot sufletul să întâlnească o tânăra cu care să ajungă la căsătorie, astfel încât a trecut peste orice fel de prejudecăți și a postat un mesaj pe mai multe grupuri de Facebook din Iași, sperând că astfel se va face remarcat.

„Mă numesc Ionuț, sunt din Roman, județul Neamț, am 41 de ani. Despre mine, am absolvit Facultatea de Litere, sunt cadru didactic, sunt un tânăr cu sufletul bun, sincer, de încredere, amabil, calm, fidel, cuminte, tandru, înțelegător, onest, nu fumez, nu consum alcool, creștin-ortodox, nu am fost căsătorit niciodată, nu am copii. Sunt înalt, 1,83, păr șaten, ochi căprui, 95 de kilograme. Îmi place să citesc, să gătesc, îmi plac plimbările în aer liber, să ascult muzică, călătoriile.

Doresc din tot sufletul, să cunosc o tânăra sinceră, cu suflet bun, de încredere, de bună credință, necăsătorită, creștin-ortodoxă, fără obligații, cu vârsta cuprinsă între 33-40 de ani, dispusă pentru o frumoasă relație de prietenie care să ducă la o căsătorie binecuvântată de Bunul Dumnezeu și Măicuța Domnului. Nu caut aventuri. Doresc să cunosc o tânără de încredere, cu un suflet bun, cu care să-mi întemeiez o familie creștină ortodoxă binecuvântată de Bunul Dumnezeu.

Cine dorește să mă cunoască mă poate contacta cu încredere, în privat, pe Facebook. Sper că mai există tinere sincere, cu suflet bun, și de bună credință, care își doresc cu adevărat o familie, rog seriozitate”, preciza Ioan Antochi în mesajul postat pe mai multe grupuri de Facebook din Iaşi.

Ioan Antochi: „Poate să fie din județele Neamț, Iași, Bacău, Vaslui sau Suceava”

Ioan Antochi
Deşi nu are mari pretenţii în ceea ce priveşte aspectul fizic al posibilei viitoare soţii, Ioan Antochi ar vrea ca femeia să fie absolventă de studii superioare

Contactat de reporterii BZI, Ioan Antochi a mărturisit că a fost dezamăgit în dragoste, motiv pentru care crede că e destul de greu să mai întâlnești o persoană de încredere. Deşi nu are mari pretenţii în ceea ce priveşte aspectul fizic al posibilei viitoare soţii, Ioan Antochi ar vrea ca femeia să fie absolventă de studii superioare. După absolvirea Facultății de Litere din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza”, Ioan Antochi a predat o perioadă în Iași, iar acum lucrează la mai multe şcoli din Neamţ şi Vaslui.

„Nu am fost niciodată căsătorit. Am avut relații, dar am fost dezamăgit de câteva ori. Este foarte greu de găsit o persoană de încredere, cu suflet bun și de bună credință în ziua de azi. Oricum, mai sunt și persoane de încredere, dar mai rar.  Persoana pe care o caut ar fi bine să aibă între 34-40 de ani. Poate să fie din județele Neamț, Iași, Bacău, Vaslui sau Suceava.

Să aibă măcar liceul, ar fi bine dacă ar avea studii superioare, ca mine, litere, sau altceva. Eu predau la mai multe şcoli din Neamţ şi Vaslui. Nu contează dacă este slabă sau plinuță, eu sunt înalt, un pic plinuț. Să nu aibă copii, fără obligații, nu prea pun accent pe aspectul fizic”, a declarat Ioan Antochi, profesorul de limba română care îşi caută sufletul pereche pe Facebook.

Comentarii
  • Voi chiar sunteți tare proști
    Ăsta este articol?Asta este stire?
    Voi publicați toate prostiile pentru care va plătesc niste caraghioși

  • Vin o în Iași, ce e plin orașul de decepționate în dragoste, dar cinstite în urechi dornice sa se,, mărite,, măcar o data de proba, ispășite în Iași, din toate județele Moldovei ca poate, poate și or găsi și ele un fraier care sa le șteargă păianjenii, poți sa le iei pe toate, poate asa mai respira orașul mai bine și mai curat

  • Pana si acest om bun la suflet exclude bostoniencele. Se hazardeaza cu astea din vegasluy, dar macar alea nu sunt slute cu spume ca alea din boston.

  • Daca nu te-a vrut nicio fata pana la varsta asta………..e clara treaba…..e clar ca ai multe …”necunoscute”…pai, daca esti asa cum te lauzi, erai luat de zeci de ori hohohohooooo….minti din start si vrei sa se uite cineva la tine……..

  • Văduvă, tânără pensionara,75 de ani,în forma,iubitoare de literatură,îl iau eu în căsătorie pe domnul profesor Ioan,vârsta dumnealui e in standardele mele,41 de ani.
    Dac-avea peste 50 de ani era deja prea bătrân…
    Sunt dispusa sa recitam împreună nopțile, poezii sub clar de luna…
    Și vorba ceea:,,Găina bătrână face zama bună!”Astea tinere sunt pe interes…

    Zilele trecute mai era un domn constructor,
    de 41 ani,Ionuț,părăsit de sotie și care-și cauta jumătatea la ziar,pe ăla l-am ratat,între timp l-ar fi luat alta(ar fi fost bătaie pe el că era potent financiar).

    P.S. Domnu’ profesor Ioan,sper că nu sunteți un bărbat violent cu femeile.Raposatu mă cam bătea…
    Păreti un om bun și blajin…

  • Ți o recomand pe Manuela o ai la dispoziția ta 24 din 24 de ore, fără sa facă mofturi și sa i suporți toate figurile,,,,, și rezista și la bătaie, poți sa i dai în cap cât vrei

  • Un suflet tinar , am vreo 42 de ani, cam 120 de kile cu burta peste genunchi, am scula mica de abia o vad in oglinda , datorita virstei si obezitatii e ca un cacat moale care se pierde printre degete , am mai avut pretene dar nici una na fost convinsa sa ramaie cu mine nici de mila, acum in pragul pensionarii doresc sa cunosc o tinara credincioasa ortodoxa traditionala , sa fie fata mare la 35 -40 de ani , vrem sa intemeiem o familie traditionala ortodoxa , sa colindam manastirile , sa dam limbi la moaste , scule si bascule , sa tinem posturile negre si lungi si fara mincare si distractie , nici coaie nu mai am dar sunt cinstit , sa dea maicuta Domnului sa fie bine sa nu fie rau, sa fie ortodoxa cu studii universitare , maica preacista red-bull turbo-power , daca neajuta preacuviosii ne dorim pe la 45 de ani un copchil mongoloid, hermafrodit , ceva acolo

  • ,,Ești bătrân bade Ioane,🥸
    Că abia mai sprijini bâta!🥕
    Ce te uiți după codane?👀😻

    -Cum,nepoate,nici atâta?”

    😁😁😁😁😁😁😁😁🤦🤦🤦🤦🤦

  • Numai cu un calugar sa iubit in Neamt ? sa iubit cu toata manastirea !, acum problema este ca nu se stie cine la lasat gravid cu burta la gura

  • Are ceva libidinos la el, nu stiu ce. Tre’ sa fii femeie sa intelegi. 😬😬😬 Nu stiu daca barbatilor le este vreodata greata de o femeie.

    Daca ar trebui sa aleg intre singurătate pentru tot restul vietii si tipul din poza, as alege singurătatea 😰😰

  • Nici eu nu sunt departe de dvs., domnule profesor. Am 22 de ani si 0 gagici pana acum. Nu am prietene, nu am sansa sa vorbesc cu fete. Asta-i viata…

  • Creepy
    februarie 26, 2024 la 10:37 pm

    Esti o frustrata care a trecut din banana in banana si acum esti deceptionata. Nu trebuie sa fii dezamagita, vei gasi banane in continuare.

Adauga un comentariu