Prima pagină » Radio » Actualitate » Saveta Bogdan, impresionată de ginerele american. Ce cadou de aniversare i-a făcut bărbatul soției sale

Saveta Bogdan, impresionată de ginerele american. Ce cadou de aniversare i-a făcut bărbatul soției sale

29 sept. 2023, 14:14,
BZI.ro, în Radio

Saveta Bogdan a rămas impresionată de ginerele american, soțul fiicei sale care este stabilită de ani buni în America. Cătălina, fata artistei, a sărbătorit recent aniversarea a 15 ani de la căsătorie și a primit un cadou superb. Saveta Bogdan a povestit cum au petrecut aceștia cu ocazia fericitului eveniment.

Saveta Bogdan este tare mândră de fiica ei, Cătălina, care de 15 ani este căsătorită cu un cetățean american și locuiește alături de el, în SUA. Cei doi și-au aniversat căsnicia, iar bărbatul i-a făcut un cadou inedit partenerei sale.

Saveta Bogdan, impresionată de ginerele american

Interpreta de muzică populară a povestit totul cu privire la surpriza pe care ginerele său i-a pregătit-o Cătălinei. Cei doi au mers într-o croazieră spre Miami, acolo unde bărbatul i-a oferit un inel cu diamante foarte scump. Cântăreața a fost impresionată de gestul ginerului ei, mărturisind că acesta a cheltuit o avere pe bijuterie.

„Fata mea a făcut 15 ani de căsnicie, soțul ei a dus-o într-o croazieră, spre Miami. Ginerele meu a luat o orchestră și i-a oferit un inel cu diamante care costă cât o vilă mai mică în America. Soțul fiicei mele este manager la o firmă de mașini de spălat, a cheltuit aproape toată averea pe care o avea pentru a îi face fiicei mele acest cadou la aniversarea lor. Am rămas impresionată de gestul lui”, a declarat Saveta Bogdan.

Chiar dacă s-a declarat plăcut surprinsă de gestul făcut de ginere, interpreta de muzică populară nu a putut să nu facă o legătură între surpriza acestuia și cadoul pe care ea i l-a dăruit Cătălinei.

Saveta Bogdan i-a lăsat apartamentul moștenire fiicei

Saveta Bogdan a povestit și că a trecut pe numele fiicei sale apartamentul în care locuiește. Astfel, artista crede că ginerele său a decis să îi facă o surpriză la fel de frumoasă și scumpă soției sale.

„Apartamentul în care locuiesc l-am trecut pe numele fiicei mele, probabil ginerele meu a rămas foarte impresionat de poziția locuinței, de faptul că am un apartament mare și probabil a vrut să compenseze darul pe care eu l-am făcut fiicei mele, astfel i-a dăruit acest inel. La bătrânețe se vor muta aici în România. Le-am pus condiția să nu vândă niciodată casa mea”, a mai povestit Saveta Bogdan.

De când fiica ei s-a stabilit în America, artista a mers periodic la ea în vizită. Ba chiar, în ultima perioadă a circulat zvonul potrivit căruia artista ar lua în calcul să se mute definitiv acolo. Interpreta a infirmat aceste informații, declarând că nu are de gând să părăsească vreodată România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *