Cancan ultimă oră

Saveta Bogdan și-a făcut testamentul. Cui a lăsat artista toată averea

Publicat: 05 oct. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Saveta Bogdan și-a făcut testamentul. Cui a lăsat artista toată averea
Saveta Bogdan și-a făcut testamentul

Saveta Bogdan și-a făcut testamentul și a spus la cine rămâne toată averea. Ce condiții a pus artista pentru ca persoana respectivă să intre în posesia întregii moșteniri. De ce a vrut să lase totul pregătit, dar și care este cerința care trebuie neapărat respectată, a spus chiar Saveta Bogdan, în exclusivitate, la Antena Stars.

Saveta Bogdan a luat o decizie de ultim moment și a decis să-și facă testamentul. Cui lasă interpreta de muzică populară toată averea și ce condiții a pus pentru ca persoana respectivă să intre în posesia întregii moșteniri.

Saveta Bogdan și-a făcut testamentul

Saveta Bogdan a spus că fiica sa a venit din America, acolo unde locuiește, iar cu acest prilej, și-a făcut și testamentul. Vedeta a trecut casa pe numele fiicei sale.

„Fata mea a venit din America, pentru o săptămână, cam zece zile. Eu, de fapt, am chemat-o anul trecut, de când am fost la ea, că anul trecut am stat la ea trei luni și am rugat-o să vină în țară, ca să pot să îi fac actele pe casă și pe ce am eu, mă rog, ce am avut la bancă, ce am.. să îi fac și eu si am făcut actele, am făcut-o proprietar, acum eu sunt coproprietar, sunt chiriașă acum la ea și am vrut eu să fie”, a spus Saveta Bogdan.

Saveta Bogdan a mărturisit că fiica ei are doar cetățenie americană, nu are și cetățenie română.

„Toată lumea mă întreabă de ce am făcut actele pe casă, știi ce se întâmplă …ea are numai cetățenie americană, nu are și cetățenie română și acum o să își ia și română, dar ea de 12 ani, are numai cetățenie americană”, a mai spus artista.

Ce clauze a pus artista

Saveta Bogdan a spus că atât timp cât trăiește, vrea să locuiască în casa în care stă, deși e trecută pe numele fiicei sale.

„Cât trăiesc eu, stau în casa mea, după ce nu o să mai fiu eu, este casa ei, dar cât trăiesc eu… am pus clauze, numai cu clauze. Am pus clauze pentru că am zis că așa este mai bine, așa m-a învățat lumea, așa m-a învățat și notărița, am pus clauze. Am vrut să fie pusă pe numele ei, așa, pentru liniștea mea. A fost emoționată, pentru că nu se aștepta ca eu să îi fac actele. M-a luat în brațe, m-a pupat, a plâns”, a mai spus Saveta Bogdan.

Adauga un comentariu