Actualitate

Saveta Bogdan își caută iubit bogat și s-a mutat în SUA. „Măcar să fie unul cu vreo trei vile, așa”

Publicat: 05 iun. 2023
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Saveta Bogdan își caută iubit bogat și s-a mutat în SUA. Măcar să fie unul cu vreo trei vile așa
Saveta Bogdan vrea să-și încerce norocul în dragoste în SUA

Saveta Bogdan vrea să-și refacă viața sentimentală și își caută un iubit bogat, care să aibă vreo trei vile și mulți bani în bancă. În fiecare an, artista populară merge în SUA, la fiica ei, unde locuiește câteva luni. Acesta a fost și motiul pentru care Saveta Bogdan s-a despărțit de avocatul cu care avea o relație de ani buni.

În toamna anului trecut, Saveta Bogdan anunța că este într-o nou relație. La acea vreme, cântăreața de muzică populară preciza că partenerul ei este un ambasador străin, însă nu i-a divulgat identitatea. Se pare că povestea de dragoste dintre cei doi s-a încheiat, iar Saveta Bogdan s-a mutat temporar în SUA, la fiica ei.

Saveta Bogdan își caută iubit bogat

În ciuda despărțirii de avocatul cu care avea o relație de câțiva ani, Saveta Bogdan și-a păstrat optimismul și simțul umorului. Aceasta a precizat recent că este în căutarea unui american cu „bani mulți în bancă”. Interpreta de muzică populară nu a oferit prea multe detalii despre motivele despărțirii, însă a ținut să sublinieze că ea a fost cea care a „renunțat”.

Mai în glumă, mai în serios, Saveta Bogdan spune că este pregătită să-și refacă viața sentimentală, după despărțirea de fostul iubit. Interpretei de muzică populară i-ar plăcea să cunoască un „american cu bani mulți în bancă și cu vreo trei vile”.

„Eu nu știu engleză. Nu am venit aici să-mi găsesc niciun milionar, niciun miliardar, eu am venit la fata mea. Între timp, mă duc și la plajă cu ea. Ei lucrează, Cătălina vine de la spital. Dacă apare un american, nicio problemă, măcar să fie unul cu vreo trei vile așa, cu bani mulți în bancă”, a spus Saveta Bogdan.

De ce s-a despărțit Saveta Bogdan de avocat

Cu doar câteva luni în urmă, Saveta Bogdan spune că și-a refăcut viața sentimentală, după despărțirea de avocatul mai tânăr. Din câte se pare, fosta relație a artistei s-a încheiat deoarece avocatul era nemulțumit de faptul că aceasta voia să plece, pentru câteva luni, în SUA.

Saveta Bogdan s-a despărțit de iubitul ei, motivând că bărbatul s-ar fi arătat nemulțimit de decizia ei de a pleca temporar în SUA. Interpreta de muzică populară spune că și-a dorit să petreacă câteva luni cu fiica ei, acesta fiind motivul care a dus la destrămarea relației.

„Am făcut o pauză pentru că, câteodată trebuie să mai faci și pauze cu iubiții ăștia. Ce să spun, aici iau cursuri de salsa, am fost la o paradă militară unde au fost veteranii de război, e atât de frumos. Nu am timp să mă plictisesc că mereu fac ceva. Da, am renunțat pentru că eu am vrut să vin la fata mea, că nu am mai fost de doi ani.

Anul trecut a fost ea în țară, iar anul acesta, am venit și stau câteva luni. Pe el l-a deranjat foarte tare că vin aici și stau câteva luni. Asta este, ce să facem. Fiecare cu copiii lui”, a mai precizat artista, în cadrul unui interviu la Antena Stars.

Comentarii
Adauga un comentariu