Cancan ultimă oră

Saveta Bogdan își dorește să fie mamă la 77 de ani. Interpreta a uimit pe toată lumea cu vorbele sale

Publicat: 06 ian. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Saveta Bogdan își dorește să fie mamă la 77 de ani. Interpreta a uimit pe toată lumea cu vorbele sale
Saveta Bogdan își dorește să fie mamă la 77 de ani

Saveta Bogdan este una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică populară. Aceasta își dorește înfieze un copil și să devină mamă la 77 de ani dacă fiica ei nu-i va dărui un nepot sau o nepoată în următoarea perioadă. Vestea i-a șocat pe membrii familiei sale.

Saveta Bogdan are planuri mari pentru 2023. Aceasta se gândește să adopte un copil, dacă fiica sa nu o va face bunică.

Saveta Bogdan vrea să înfieze un copil

Interpreta de muzică populară a declarat la Antena Stars că-și dorește să înfieze un copil. Saveta Bogdan își dorește să devină bunică, dar fiica ei are alte planuri, iar un copil nu este prioritar. Cu toate că s-a rugat la Dumnezeu, fiind cea mai mare dorință, artista are și o variantă de rezervă.

Dacă fiica ei nu îi da dărui un nepot sau o nepoată, ea va înfia un copil de care va avea grijă. Decizia a uimit pe toată lumea, în special pe membrii familiei, ținând cont că Saveta Bogdan are frumoasa vârstă de 77 de ani, dar reușește să se mențină mereu tânără.

„Îmi doresc, în primul rând, să devin bunicuță. Ce să fac. Fata zice că ce am, acum cu războaiele astea… Ea are ideile ei. Eu nu-mi iau nădejdea de la Dumnezeu, că El nu mă lasă. Trebuie să-mi trimită și mie un nepoțel sau o nepoată. Să aibă și fata, că au două case, au de toate. Să aibă moștenitori. Dacă nu, eu le-am spus, înfiez un copil și-l cresc eu. Așa mi-am pus în gând, înfiez un copil, îl iau cu mine și îl duc acolo, la ei. Dacă vor să-l oprească bine, dacă nu, nu”, a declarat Saveta Bogdan la Antena Stars.

Interpreta de muzică populară și-a visat alesul

Saveta Bogdan și-a visat alesul în noaptea de Bobotează. În urmă cu zeci de ani, interpreta de muzică populară a pus busuioc sub pernă, așa cum prevede tradiția și l-a visat pe cel care avea să-i devină soț.

După decesul său, la distanță la 7 ani, a încercat același ritual și a visat un bărbat blond. Acesta avea să fie cel de-al doilea soț al cântăreței.

Adauga un comentariu