Prima pagină » Titlurile zilei » Scandal amoros între cupluri, cu videoclipuri incendiare și macete, la Iași: „Dacă te-ai luat de iubita mea, îți rup toate cele 206 oase din corpul uman” – FOTO

Scandal amoros între cupluri, cu videoclipuri incendiare și macete, la Iași: „Dacă te-ai luat de iubita mea, îți rup toate cele 206 oase din corpul uman” – FOTO

13 mai 2024, 02:00, 2 ,
Lucian SAVA, în Titlurile zilei

Un bărbat din Iași a fost condamnat de judecători după un scandal amoros. Totul a plecat de la niște neînțelegeri în cuplu. Individul și-a amenințat rivalul cu o macetă și i-a spus că îl va omorî

Un individ din Iași a ajuns să fie condamnat după ce a amenințat un bărbat care îi făcea probleme iubitei sale. Povestea este destul de complicată. Eduard Adrian Zamosteanu l-a amenințat pe Ștefan Nicu Bălan cu moartea pentru că cel din urmă s-a luat de iubita sa. Bălan s-a certat cu soția sa și a ajuns la divorț. Individul a crezut că iubita lui Zamosteanu a jucat un rol important în această „problemă”.

„La începutul lunii iulie 2021 a primit prin intermediul aplicației Messenger amenințări cu acte de violență de la inculpat, în care scria că îi va rupe oasele, creându-i o stare de temere, astfel cum reiese și din capturile de ecran depus la dosarul cauzei, din care rezultă că inculpatul a amenințat victima zicându-i că îi va rupe toate cele 206 de oase din corpul uman dacă se ia de iubita lui, aspecte recunoscute și de inculpat cu prilejul audierii.

Totuși, inculpatul a arătat că acționat astfel deoarece partea civilă a vorbit urât la adresa prietenei sale, ieșindu-și din fire doar pentru că victima s-a luat de prietena sa, dar ulterior amenințărilor, și-a cerut scuze de la partea civilă.  În același sens, cu prilejul audierii de către instanță, inculpatul a arătat că viitoarea sa soție, cu care are o relație de concubinaj de peste 14 ani lucra cu fosta soție a persoanei vătămate la o pensiune în anul 2021, iar concubina sa i-a spus că persoana vătămată îi aduce injurii și amenințări acesteia în mod repetat în legătură cu o posibilă influență a concubinei sale asupra fostei soții a persoanei vătămate, iar concubina sa nu a mai rezistat si i-a spus ceea ce s-a întâmplat”, se arată în rechizitoriu.

Scandalul amoros dintre cupluri a degenerat

Scandalul dintre bărbați avea să degenereze.

„Inculpatul a precizat că persoana vătămată îi zicea soției sale că din cauza ei divorțează, îi aducea injurii, precum și cuvinte nepotrivite, respectiv, o făcea prostituată, plus amenințări și, deși nu cunoștea persoana vătămată înainte, nu a mai rezistat când a auzit ce-i spunea concubinei sale și a intrat pe internet unde a făcut cea mai mare prostie din viața sa, pe Messenger unde i-a  zis persoanei vătămate exact cum se reține în dosar, respectiv: «dacă te-ai luat de iubita mea îți rup toate cele 206 oase din corpul uman», mesaj care a fost transmis prin iunie-iulie 2021.

După, inculpatul a arătat l-a și sunat de pe telefonul iubitei sale ca să-i ceară scuze, dar persoana vătămată a început să înjure și i-a spus că pune băieții de la securitate, respectiv, pe șeful de la securitate de la o sală de jocuri, să îl bată, motiv pentru care i-a închis telefonul și nu i-a mai zis nimic pentru că a văzut că nu are cu cine discuta.

Interpelat cu privire la aceste aspecte, partea civilă, a arătat că, după data incidentului, a căzut într-o depresie si nici acum nu și-a revenit, deoarece, în vară spre seara, în anul 2021, era la serviciu când inculpatul l-a sunat cu video pe platforma Facebook sau Whatssup, avea și o macetă și a început să îl amenințe cu mai multe lucruri pe care i le face, respectiv, ca îl bate, că îi rupe oasele, îl taie cu maceta și i-a zis și că îl omoară, motiv pentru care s-a speriat, a tras imediat pe dreapta și i-a dat block.

Pe de altă parte, victima a arătat că nu este adevărat că a înjurat-o sau amenințat-o pe concubina inculpatului, ci la un moment dat a surprins-o pe aceasta cu soția sa, fumând împreună și a vrut să discute singur cu soția lui dar concubina inculpatului nu a fost de acord și a zis că o să vorbească ea cu iubitul ei ca să îl intimideze și să îl cumințească”, au concluzionat anchetatorii.

A fost condamnat pentru amenințare

În cele din urmă, poliția a intrat pe fir, iar Zamosteanu a fost trimis în judecată pentru amenințare. Zilele trecute, acesta a fost condamnat.

„Condamnă pe inculpatul ZAMOSTEANU EDUARD ADRIAN, la pedeapsa amenzii de 7.200 de lei (180 zile-amendă x 40 lei) pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare (faptă din data de 01.07.2021). În temeiul art. 67 alin. (1) raportat la art. 66 alin. (1) lit a), b) şi n) Cod penal, interzice inculpatului, ca pedeapsă complementară, exercitarea dreptului de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice, a dreptului de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat și a dreptului de a comunica cu persoana vătămată Bălan Ştefan Nicu, pe o durată de 2 (doi) ani, pedeapsă care se va executa conform art. 68 alin. (1) lit. a) Cod penal, de la rămânerea definitivă a prezentei hotărâri”, se arată în decizia judecătorilor ieșeni.

Pe lângă pedeapsă, Zamosteanu trebuie să achite 3.000 de lei victimei sale, cu titlul de daune morale. Iată că scandalul amoros dintre cupluri, de la Iași, s-a terminat cu o condamnare.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *