Titlurile zilei

Scandal de proporții! Un medic este acuzat că și-ar mângâia cele mai frumoase paciente în zonele intime, chiar în cabinetul său! O tânără a povestit totul polițiștilor! – FOTO

Publicat: 21 nov. 2019

Scandal la Iași după ce o tânără a făcut o postare în mediul online prin care spunea că un medic dentist agresează sexual femei, chiar în cabinetul său. Medicul, Viorel Cușnir, lucrează la un cabinet stomatologic în comuna ieșeană Belcești. El este acuzat că ar fi agresat sexual mai multe femei, chiar în cabinetul său.

„Vreau să vă povesteasc pe scurt experiența mea cu dl. doctor dentist „Rusu” (nu îi cunosc numele și cred că Rusu e doar o poreclă), de la cabinetul stomatologic din Belcești. Unii dintre voi mă cunosc, alții nu, dar vă spun sincer că nu am niciun iteres în a vă minți. Vreau doar să vă avertizez. Am fost agresată sexual și, din ce am aflat după incident, au mai fost și alte fete tinere în situația mea”, se arată în postarea de pe Facebook.

„Știu sigur că au mai fost și alte fete în situația mea”

Femeia care a povestit că a fost agresată sexual spune că știe că au mai fost cazuri și le-a îndemnat pe „victime” să meargă la Poliție să depună plângere.

„Eu am depus o plângere la Poliția locală și am înștiințat-o și pe soția domnului dentist, deși aceasta mi-a răspuns într-un mod agresiv și nu mi-a dat crezare. Știu sigur că au mai fost și alte fete în situația mea și, de aceea, le rog să depună plângere la Poliție, pentru a crea un caz mai „bazat” împotriva domnului dentist. Dragi fete și femei, aveți grijă pe mâna cui vă lăsați! Nu înțeleg de ce niciuna dintre femeile agresate nu a acționat măcar cu o declarație la Poliția locală. Cine vrea să mă creadă, să mă creadă, cine nu…asta e, nu pot ajuta pe toată lumea”, se încheie postarea.

A mers la Poliție și a povestit ce s-a întâmplat

În postarea de pe Facebook, femeia a precizat că a mers la Poliție și a depus o plângere. Plângerea de care vorbește nu a fost depusă, însă reporterii BZI au aflat că a mers la Poliție, unde a povestit ce a pățit. Ea le-ar fi spus oamenilor legii că după ce medicul i-a terminat o lucrare dificilă, i-a cerut permisiunea de a o îmbrățișa. Ulterior, femeia a considerat că îmbrățișarea medicului a fost una cu tentă sexuală și a mers la Poliție. Chiar dacă femeia nu a depus o plângere scrisă, polițiștii fac verificări.

„În urma apariției acestor informații în spațiul public, polițiștii s-au sesizat și efectuează verificări pentru stabilirea întregii situații de fapt, urmând ca în funcție de cele constatate să fie dispuse măsuri legale”, a precizat Ioana Bîlea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Postarea a fost ștearsă

După câteva ore, postarea legată de medicul dentist a fost ștearsă din mediul online. Internauții au avut reacții diverse, iar cine a postat, probabil că s-a speriat de posibilele consecințe. Întrega poveste este oarecum cusută cu ață albă. Ieri, reporterii cotidianului „Bună Ziua Iași” l-au contactat telefonic pe medicul dentist. Acesta a precizat că este în timpul unei intervenții, dar știe acuzațiile care îi sunt aduse.

„Cunosc situația. Cred că este vorba despre o confuzie, poate doamna respectivă era confuză în acel moment. Vă rog să mă sunați la ora 16:00. Sunt într-o anestezie”, a precizat medicul. Ulterior, reporterii BZI l-au contactat pe medic, pentru a lămuri situația, însă acesta nu a mai răspuns.loading...

Adauga un comentariu