Local

Scandal făcut de un ieșean cu aere de șmecher, de față cu 6 polițiști și jandarmi! Individul, obligat să petreacă ore întregi într-un cimitir! (Exclusiv)

Publicat: 06 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Scandal făcut de un ieșean cu aere de șmecher de față cu 6 polițiști și jandarmi Individul obligat să petreacă ore întregi într-un cimitir Exclusiv
O tânără de 21 de ani a fost răpită dintr-un mall din Arad. Doi bărbați și o femeie au fost reținuți

Scandal făcut de un ieșean cu aere de șmecher, de față cu 6 polițiști și jandarmi! Judecătorii l-au condamnat pe Petrea Teșa și l-au obligat să muncească într-un cimitir. Întreg scandalul a izbucnit după ce individul a oprit furnizarea de gaze naturale într-un bloc

Scandal făcut de un ieșean cu aere de șmecher, de față cu 6 polițiști și jandarmi! Magistrații din cadrul Judecătoriei Sectorului 1 București au dispus recent condamnarea lui Petrea Teșa. În plus, ieșeanul în vârstă de 48 de ani a fost obligat să muncească la Administrația Cimitirelor și Crematoriilor Umane!

„Instanța îl condamnă pe inculpatul Petrea Teșa la pedeapsa rezultantă principală de 1 an și 4 luni de închisoare, cu suspendare, pentru ultraj. Inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunității, în cadrul Poliției Locale Sector 1 București sau în cadrul Primăriei Municipiului București – Administrația Cimitirelor și Crematoriilor Umane, pe o perioadă de 120 de zile. Ia act că cele 6 persoane vatamate nu s-au constituit părți civile în cadrul procesului penal”, au precizat judecătorii.

De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Ieșeanul Petrea Teșa, acuzat că a făcut scandal de față cu 6 polițiști și jandarmi

Procesul ieșeanului Petrea Teșa a început pe 3 iunie 2020. Procurorii l-au acuzat pe acesta de comiterea mai multor infracțiuni de ultraj, părți vătămate fiind 6 polițiști și jandarmi.

„Pe 12 mai 2020, în jurul orei 15:30, în timp ce se afla în fața unui imobil din București, din sectorul 1, inculpatul Petea Teșa s-a manifestat agresiv la adresa agenților de Poliție M.V., C.T. și C.G., din cadrul Secției V de Poliție, și a jandarmilor C.V. și B.B., aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu. Inculpatul i-a amenințat pe aceștia cu acte de violență si cu moartea. Ulterior, în jurul orei 16:00, în timp ce se afla în incinta Secției V de Poliție, acesta i-a adresat amenințări cu moartea și cu acte de violență numitului F.G., comisar în cadrul Secției V”, au menționat procurorii.

În ziua cu pricina, autoritățile au fost alertate de locatarii unui imobil că, în fața clădirii, Petrea Teșa face scandal, fiind agresiv. Mai mult, apelantul s-a plâns că individul născut în localitatea Plugari, din județul Iași, a oprit furnizarea gazelor naturale la imobilul respectiv.

Scandal făcut de un ieșean cu aere de șmecher, de față cu 6 polițiști și jandarmi: „Hai, leagă-mă, bă, milițianule!”

La fața locului s-au deplasat un echipaj de Poliție și un jandarm. Agenții au încercat să îl calmeze și să îl legitimeze pe individ, însă pe fondul consumului de alcool, acesta a continuat să facă scandal. Oamenii legii au decis încătușarea lui Petrea Teșa, după ce ieșeanul i-a amenințat cu moartea și cu acte de violență.

„Vă tai! Vă omor! Dacă pun mâna pe mine, te tai! Vă tai pe toți! Te bat! Eu am fost ca voi, mă p.. pe voi! Hai, leagă-mă, bă, milițianule! Mă p… pe voi, zdrențe! Vă omor pe toți și pe familiile voastre! Cine ești mă, tu, milițian?! Vă dau foc la milițieni!”, le-ar fi spus ieșeanul polițiștilor și jandarmilor.

La audierile ulterioare, ieșeanul Petrea Teșa a susținut că nu mai știe dacă a adresat injurii și amenințări polițiștilor și a dat vina pe consumul de alcool, respectiv 300 de mililitri de țuică.

„Eu m-am opus încătușării, deoarece nu am avut niciodată probleme cu legea. Eu spun multe din gură, dar nu am făcut rău nimănui!”, s-a apărat ieșeanul.

Totuși, în fața instanței, acesta a recunoscut comiterea faptelor. În urma procesului, ieșeanul a fost obligat să muncească la Administrația Cimitirelor și Crematoriilor Umane. În cazul în care sentința va fi contestată, instanța superioară va decide ce se va întâmpla în continuare, în cazul acestui scandal făcut de un ieșean cu aere de șmecher de față cu 6 polițiști și jandarmi.

Adauga un comentariu