Prima pagină » Local » Ștefan Ciulei, arestat preventiv pentru ultraj! Ieșeanul a ajuns după gratii în urma unui scandal de proporții! Acuzat că s-a luat la harță cu 6 polițiști! (Exclusiv)
Ștefan Ciulei, arestat preventiv pentru ultraj! Ieșeanul a ajuns după gratii în urma unui scandal de proporții! Acuzat că s-a luat la harță cu 6 polițiști! (Exclusiv)

Ștefan Ciulei, arestat preventiv pentru ultraj! Ieșeanul a ajuns după gratii în urma unui scandal de proporții! Acuzat că s-a luat la harță cu 6 polițiști! (Exclusiv)

06 iul. 2020, 22:15,
Ciprian Nedelcu, în Local
Ștefan Ciulei, arestat preventiv pentru ultraj! Ieșeanul a ajuns după gratii în urma unui scandal de proporții, în care au fost implicați 6 polițiști! Decizia a fost luată luni seară de magistrații din cadrul Judecătoriei Iași, dar nu este definitivă, ea putând fi contestată
Ștefan Ciulei a fost arestat preventiv sub acuzația de ultraj! Ieșeanul a ajuns după gratii în urma unui scandal de proporții! Astfel, luni seară, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au admis propunerea formulată de procurori pe numele lui Ștefan Ciulei.
„Instanța admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi cu privire la inculpatul Ștefan Ciulei. Dispune arestarea preventivă a inculpatului cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj, pentru o perioadă de 30 de zile”, au precizat judecătorii ieșeni.
De remarcat este faptul că decizia nu e definitivă, aceasta putând fi contestată la instanța superioară.

Ieșeanul Ștefan Ciulei, acuzat că s-a luat la harță cu 6 polițiști

Ștefan Ciulei a ajuns în atenția oamenilor legii în urmă cu câteva zile. Autoritățile au fost sesizate printr-un apel la 112 cu privire la comportamentul acestuia.  Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au încercat să afle ce s-a întâmplat.  Numai că, spun anchetatorii, individul ar fi devenit agresiv. Potrivit procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, ieșeanul ar fi fost agresiv cu 6 agenți de Poliție, respectiv Petru R., Andreia L., Dragoș B., Constantin R., Marius B. și Răzvan A.

Ieșeanul, arestat preventiv sub acuzația de ultraj, după un scandal cu 6 polițiști

În urma incidentului, ieșeanul Ștefan Ciulei a fost ridicat și dus la audieri. Duminică, polițiștii au dispus reținerea individului pe o perioadă de 24 de ore. Acuzația adusă lui Ștefan Ciulei: ultraj!
Mai apoi, în cursul zilei de luni, 6 iulie 2020, procurorii au cerut instanței arestarea preventivă a individului, pentru 30 de zile.
Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au analizat dosarul acestuia și au admis propunerea. Astfel, Ștefan Ciulei a fost arestat preventiv sub acuzația ultraj.  Acum, urmează a se vedea dacă bărbatul va contesta sau nu decizia judecătorilor. În eventualitatea în care va ataca această hotărâre, urmează ca instanța superioară să decidă ce se va întâmpla în continuare cu Ștefan Ciulei.

Un alt „scandalagiu” s-a ales cu cătușe pentru ultraj, după amenințări și înjurături

Un scandal izbucnit într-un spital din Iași, cu câțiva polițiști, s-a lăsat cu cătușe! După amenințări și înjurături, un ieșean a ajuns în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. Petrică Amariei a ajuns după gratii pentru 30 de zile, sub acuzația de ultraj la polițiști

Un scandal izbucnit într-un spital din Iași, în care au fost implicați câțiva polițiști, s-a lăsat cu cătușe! După amenințări și înjurături, un ieșean a ajuns în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. Astfel, la finele săptămânii trecute, Petrică Amariei a ajuns după gratii, sub acuzația de ultraj. Magistrații din cadrul Judecătoriei Pașcani au admis propunerea formulată de anchetatori pe numele individului. Petrică Amariei (34 de ani) a fost arestat pentru 30 de zile. Decizia nu este definitivă, aceasta fiind deja contestată de către individ.

Scandal la un spital: Petrică Amariei este acuzat că i-a amenințat pe polițiști!

Petrică Amariei este suspectat că a sărit cu gura pe polițiști, adresându-le amenințări și înjurături. Conform anchetatorilor, în noaptea de 2 spre 3 iulie 2020, individul s-a întâlnit cu 3 amici, de 20, 24 și 37 de ani, iar aceștia s-au pus pe băut. La un moment dat, după ora 24:00, unul dintre prietenii lui Amariei s-a lovit rău la picior, astfel că indivizii au decis să meargă către spital. Pe drum, unul dintre indivizi a aruncat cu o piatră către imobilul unei femei și a spart un geam. Dar scandalul nu s-a oprit aici, ci a continuat și la spital.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *