Actualitate

Scandal în showbiz! Zanni, păcălit de Alex Velea cu zeci de mii de euro!

Publicat: 14 nov. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Scandal în showbiz Zanni păcălit de Alex Velea cu zeci de mii de euro
Zanni spune că a fost păcălit de Alex Velea cu zeci de mii de euro

Este mare scandal în lumea showbiz-ului românesc! Zanni spune că a fost păcălit de Alex Velea cu zeci de mii de euro. Acesta lansează acuzații grave declarând că a fost furat cu peste 100.000 de euro. Ținta cântărețului este Alex Velea.

Zanni, păcălit de Alex Velea cu zeci de mii de euro!

Într-o postare controversate pe care a făcut-o pe Instagram, Zanni susține că ar fi fost păcălit la bani, iar unul dintre cei la care se gândește toată lumea privind faptul că ar fi fost păcălit la bani este, evident, Alex Velea.

Câștigătorul concursului Survivor România nu a rostit numele lui Alex Velea când a fost întrebat despre cine l-a păcălit cu zeci de mii de euro, așa cum susține, însă răspunsul lui este mai mult decât clar pentru toată lumea. Cu toate că a fost vitregit de sume de bani pe care azi nu îi mai poate recupera, artistul a zis că nu vrea să se plângă și că se bucură că l-a dus mintea să pună sume importante deoparte, deși putea câștiga mult mai mult.

Zanni a avut diverse colaborări nu doar în zona muzicii, iar persoane care să-l fi păcălit ar putea fi mulți. Nu știm dacă include aici și galele RXF, însă, întrebat în mod expres la cine se referă când spune că a fost manipulat și i s-au șutit bani, a zis că „toată lumea”!

„În doi ani de zile de când am câștigat Survivor am fost manipulat de zeci de mii de euro. N-am fost prea priceput în materie de bani, dar am fost și prost, de aceea banii mi s-au furat cu ușurință”, este postarea pe care Zanni a făcut-o pe Instagram.

Zanni a adăugat că nu poate recupera nimic și nici nu are intenția să recuperez ceva.

„Sunt doar dezgustat că am fost păcălit! Am crezut mereu că sunt o persoană rece și trebuie să mă schimb. Trebuie să fiu mai înțelegător cu oamenii. Când devii mai înțelegător, lumea nu te vede mai bun, te vede bun de plată. E vorba de peste 100.000 de euro. Și-au umplut buzunarele cu mulți bani fără să-mi înapoieze și mie măcar 1%. Este vorba de oameni care au profitat de mine și de povestea mea de când stăteam la cămin, dar și în prezent… Oameni care sunt plătiți să facă ceva și fug cu banii. Ce mi-am achiziționat eu sunt banii strânși chibzuit de mine“, a precizat Zanni.

Apariție în serialul „Groapa“

Cântărețul a menționat că a reușit să strângă ceva bani până acum.

„Am strâns suficient cât să-mi schimb viața. Nu mă plâng de bani. Dacă mă plângeam de bani, ieșeam public să dau în gât tot cu subiect și predicat“, a zis Zanni.

Câştigătorul primului sezon al emisiunii Survivor de la Kanal D, a vorbit despre apariţiile episodice din serialul Groapa, de la Pro TV.

„A fost destul de rapidă adaptarea la ceea ce am avut de făcut (…) Personajul meu este o „săgeată” pentru gaşca din Giurgiu, aparând în gaşca lui Franco (Emilian Oprea) pentru câteva intervenţii”, a povestit Zanni, care ar fi fost păcălit de Alex Velea cu zeci de mii de euro.

Adauga un comentariu